Hezonja: Partizan me ne zanima

Preokret

Hezonja: Partizan me ne zanima

Košarka -
Nisam rekao kako je Partizan bolji od Cibone, Barcelone, klubova iz Grčke i već koga su spomenuli... Pa ja znam gde ću nastaviti karijeru, kaže mladi hrvatski košarkaš

Hvalospevi mladog hrvatskog košarkaša i jednog od najtalentovanijih igrača u Evropi Marija Hezonje o Partizanu, treneru Dušku Vujoševiću i navijačima crno-belih naišli su na neverovatan odjek u njegovoj zemlji.

Hezonju su svi zemerili što je javno izneo svoj stav i salva kritika je verovatno uticala da 17-godišnji košarkaš dan kasnije "promeni ploču". Talentovani igrač iz Dubrovnika je istakao da je pogrešno interpretiran.

"Rekao sam kako u svakom našem kafiću ima 300 selektora i kako nas svi otpisuju. Mislio sam kako nema poverenja u nas mlade... Da, rekao sam kako niti jedan Srbin, protiv kojeg sam igrao, nije divljak. Ne mogu se sad setiti, ali svi su postavljali pitanja, potpitanja... I sad je ispalo kako je Partizan najbolji klub, kako Cibona ne valja. Ma, kad sam govorio o Partizanu spomenuo sam odličnu atmosferu na njihovim utakmicama, kako u takvoj atmosferi ne možeš odigrati loše, dodao kako daju priliku mladi igračima, što svi znaju te isto tako kako je Dule Vujošević dobar trener za mlade igrače. Nisam rekao kako je Partizan bolji od Cibone, Barselone, klubova iz Grčke i već koga su spomenuli... Pa ja znam gde ću nastaviti karijeru", kazao je Dubrovčanin.

Mladi hrvatski košarkaš je direktno odgovorio da ga dolazak u Partizan ne interesuje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track