Ivon Jafali izbacili iz stana
Foto: Marina Lopičić

Voditeljka završila na ulici

Ivon Jafali izbacili iz stana

Stars -
Zaštitno lice beogradskog Studija B Ivon Jafali sudski izvršitelji iselili iz stana u centru grada koji joj, kako tvrdi, pripada po ugovoru o poklonu nepokretnosti koji je sklopila

BEOGRAD - Bez krova nad glavom!Ivon Jafali, zaštitno lice Studija B, našla se u nezavidnoj situaciji kad su je 10. januara sudski izvršitelji iselili iz dedinog stana, koji se nalazi u Svetogorskoj ulici!Tri godine agonijePrema njenim rečima, već tri godine traje njena borba s „kriminalnom grupom“ koju predvodi advokatska kancelarija Dragana Krajnovića, koji je nekretninu koja joj pripada po ugovoru o poklonu nepokretnosti, kako kaže, uspeo da preproda čak tri puta.- To je stan u kome sam rođena, to je mesto gde sam prohodala i gde sam se igrala s pokojnim tatom. Čitavo moje detinjstvo je smešteno u tih 78 kvadrata, koja su mi po sudskoj odluci otuđena bez mog prisustva i znanja - navodi Ivon i naglašava da je protiv svih umešanih podnela krivičnu prijavu.Kako kaže, njen deda je zajedno s drugom suprugom Dragom imao potpisan ugovor o doživotnom izdržavanju sa rođakom iz Holandije. Na kon dedine smrti, Ivon sa babom Dragom zaključuje ugovor o poklonu nepokretnosti. Međutim, razne nepravilnosti počinju da izlaze na videlo.Tri kupca- Ispostavilo se da je njihova kućna prijateljica, koja je bila tu kako bi im pomogla, angažovala advokata i krenula u preprodaju stana da bi se izgubio svaki trag. Stan sada ima tri kupca, a ja sam dobila administrativnu zabranu i ne primam platu jer moram da plaćam sudske troškove zbog nezakonitog stanovanja u tuđem stanu - objašnjava ona.Prema njenim tvrdnjama, slučaj je završen za nepuna dva meseca, i to bez prisustva nje ili njenog advokata, a odluka o iseljenju je doneta usred zime.- To je presedan, kao i to da nisam imala 15 dana koja mi po zakonu pripadaju da organizujem selidbu. Navodni vlasnik stana mi je samoinicijativno odneo stvari negde u Kaluđericu, a i zamenio je bravu.

Crno na belo... Ugovor koji je Ivon sklopila sa babom
Crno na belo... Ugovor koji je Ivon sklopila sa babom

Advokat KrajnovićNE RAZGOVARA S NOVINARIMAU advokatskoj kancelariji Dragana Krajnovića nisu želeli da razgovaraju s novinarima Kurira, već su samo kratko rekli da ne daju izjave koje se tiču pravnih poslova.- Ne mogu da vas povežem sa šefom, on tako ne radi. Nikada nije dao intervju za bilo koji list, a ako imate neko pitanje lične prirode, možete da dođete u kancelariju - rekla je sekretarica ovog beogradskog advokata koga optužuje Jafali.

http://www.youtube.com/watch?v=bu8YI8cNd5E

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track