MARKO ĐURIĆ U LAZAREVCU: Beograd sa SNS može da povuče celu Srbiju napred
Foto: Nebojša Mandić

izaći na izbore u što većem broju

MARKO ĐURIĆ U LAZAREVCU: Beograd sa SNS može da povuče celu Srbiju napred

Izbori 2018. -

LAZAREVAC - Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Djurić poručio je večeras građanima Lazarevca da 4. marta glasaju za naprednjake i da samo Beograd sa SNS može da povuče i celu Srbiju napred.

Djurić je na tribini SNS sa građanima u Mesnoj zajednici Petka kod Lazarevca rekao da svi odlično znaju ko su akteri na političkoj sceni, pošto "svako iza sebe ima biografiju, ličnu kartu, dela i nedela".

foto: Zorana Jevtić

Sa jedne strane, kandiduje se politika koja hoće da popravlja i gradi Beograd koji je decenijama nazadovao, ali i strana koja je to uspela da preseče, dok su sa druge strane "tajkuni poput Dragana Djulasa i Aleksandra Šapića".

Kako je rekao Djurić, zahvaljujući sadašnjoj vlasti u Beogradu vidljivi su znaci oporavka.

"Beograd je najveći grad na Balkanu i ima ogromne resurse i može da ide mnogo brže i da sa sobom povuče celu Srbije, naglasio je Djurić.

Ističe da je Beograd u svakom smislu stub na kome počiva Srbija, ali i srpski narod izvan Srbije, kao i da su sve oči uprte u Beograd, zbog čega je "Beograd politički najveća nagrada i kazna za one koji ga izbube".

"Djilas i Šapić, a oni zaista jesu tajkuni i to nije preterivanje, su svoje političkee karijere koristili da uvećaju svoje lično bogatstvo i to može da se proveri", rekao je Djurić i istakao da su upravo Djilas i Šapić zavili grad u crno, tako da na ovim izborima građani nemaju težak izbor.

Djurić je, ipak, ukazao da ne treba misliti da su ovi izbori u Beogradu laki i pozvao građane da u što većem broju izađu na glasanje i daju podršku politici Aleksandra Vučića koji je počeo da izvlači našu zemlju iz "blata".

foto: Nebojša Mandić

Djurić ističe i da se 4. marta ne radi samo o Beogradu, već o tome da li će Srbija nastaviti da ide napred i biti složna, pošto smo sada , kako kaže, najbliže onoj uzrečici "Daj Bože da se Srbi slože".

Podsetio je da su stubovi politike SNS: politička stabilnost države Srbije, jačanje regionalne stabilnosti i ekonomski razvoj i poručio da nakon svih decenija osipanja i propadanja moramo da budemo okrenuti tome.

"Samo tako možemo da ostvarimo naše nacionalne ciljeve", poručio je Djurić.

Tribini su prisustvovali i članovi Glavnog odbora SNS Bojan Stević, Milorad Grčić i Bojan Sinđelić.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track