JEZIVO: Naterala usvojenu ćerku (14) da joj rodi dete!

JEZIVO: Naterala usvojenu ćerku (14) da joj rodi dete!

Planeta -
Devojčica je imala pobačaj u 14. godini, ali je uprkos tome godinu kasnije, "iskoristila" spermu, koju je njena majka kupila preko interneta, da bi sa svega 16 godina rodila dete

VELIKA BRITANIJA - Žena, koja je već imala troje usvojene dece, osuđena je na pet godina zatvora, posle priznanja da je naterala ćerku (14) na vešta veštačku oplodnju kako bi joj rodila dete.

Ona nije mogla da rađa jer je imala zdravstvenih problema zbog kojih su joj uklonjeni jajnici. Ali, kada nije uspela da usvoji i četvrto dete, naterala je jednu od svojih ćerki da joj rodi dete.

Devojčica je imala pobačaj u 14. godini, ali je uprkos tome godinu kasnije, "iskoristila" spermu, koju je njena majka kupila preko interneta, da bi sa svega 16 godina rodila dete.Kada se dete rodilo, babice su bile šokirane ponašanjem ove žene koja nije dozvoljavala svojoj ćerci da doji novorođenče."Ne želimo bilo šta što ima veze sa vezivanjem majke i deteta", rekla je žena na zaprepašćenje svih.Pokušala je i da novorođenče otme od svoje ćerke, pre nego što su se pojavili socijalni radnici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track