Idiotizmi i ludorije

Idiotizmi i ludorije

Komentar dana -

Hrvati, izvršite puč zbog Milanovića“, reče juče lider JS Dragan Marković Palma. Na prvu loptu ta njegova ideja bila mi je, u najmanju ruku, zabavna (da ne kažem smešna). Palma ko Palma, pomislih, opet se šali.

Ipak, kad malo bolje razmislim, nije daleko od pameti taj njegov savet (sličan je onom da se patriotizam ne sipa u traktor, kojem su se svi smejali, a koji se ispostavio kao živa istina).

Jer, to što je, zarad političkih poena, uradio njihov premijer Zoran Milanović, koji se, očigledno, svojim besmislenim i šovinističkim izjavama utrkuje da bude veći HDZ od HDZ, može najviše da šteti njihovim građanima.

Njihovi će ljudi ostati bez posla ako se zadrže „lanci i katanci“ na granicama. Njihove će svinje ostati u „lijepoj njihovoj“, jer neće moći da pređu kod nas. Da, svinje, jer, kako kaže statistika, najviše se svinja uvozi u Srbiju iz te komšijske zemlje. Njihovi će rafovi (doduše, u našim radnjama) uskoro ostati prazni, jer neće moći da uvezu robu u Srbiju.Dakle, nikakvu vajdu nećemo imati ni mi, ni oni, a ni Milanović, ako je razuma u Hrvatskoj. Verujem da jeste, jer i njihova javnost vidi koliko je sati - da je na delu prljava predizborna kampanja, da Milanović i ostala hrvatska vrhuška ne biraju sredstva da se dokopaju glasova. Nego, što reče premijer Vučić, dosta o njihovim ludostima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track