Otkazi odnose živote

Otkazi odnose živote

Komentar dana -

Kažu da je zdravlje najbitnije, ali kako ostati zdrav u današnje vreme?! Besparica, beznađe, dugovi, krediti - iz tog začaranog kruga teško je pobeći. Ali i dalje se nadamo, govorimo onako više za sebe: „Hvala Bogu pa imam posao, deca mi neće biti gladna“.

Ubeđujemo sebe da će tako i ostati, da ćemo imati bar osnovne potrepštine za život. Ubeđujemo sebe i nadamo se, iako znamo da bez posla možemo da ostanemo bukvalno preko noći.

I dok čekamo prvi u mesecu da nam crkavica legne na račun, Boga molimo da nam taj dinar ne bude i poslednji... I šta onda, šta uraditi?

Kako prehraniti decu, obući ih i školovati, platiti račune, stan...? Dugovi se gomilaju, na rubu smo egzistencije.

Nismo svi dovoljno jaki, samouvereni i rođeni pod srećnom zvezdom pa da brzo uskočimo na drugo radno mesto zahvaljujući iskustvu i znanju, ili na onaj drugi način - preko veze.

Gde se zaposliti kad je takvo vreme došlo da u svim firmama smanjuju broj zaposlenih. I onda nije ni čudo što stupce crne hronike, nažalost, svakodnevno pune samoubistva poštenih radnika koji zbog teške finansijske situacije i otkaza dižu ruku na sebe.Ljudi svakodnevno žive pod stresom, svako ima svoje probleme i svoje nedaće.

Koliki stres sa sobom nosi otkaz najbolje govori to da je, prema istraživanju, na drugom mestu, odmah iza smrti bliske osobe. I, onda, budite zdravi...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track