Maja Nikolić: Tomo, molim te, usliši moje molbe da vratim sina!
Foto: Dragan Kadić

Pevačica se ponovo obraća Nikoliću

Maja Nikolić: Tomo, molim te, usliši moje molbe da vratim sina!

Stars -
Ona sada i u medijima traži od predsednika Srbije da pomogne da se pokrene nov sudski proces o starateljstvu

Nada se da će dobiti odgovor.Maja Nikolić se pojavila u Prvom osnovnom sudu na Novom Beogradu, gde je sudija Tatjana Jeremić trebalo da joj saopšti koliko dana u nedelji će imati pravo da viđa sina Lazara. Međutim, u proces je uključen novi sudija, pa je ročište odloženo za 29. januar, a pevačici će to biti šansa da nastavi da se bori za dete, koje je pre dve godine dodeljeno ocu Vuku Kandiću.

Ona je 26. decembra predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću poslala pismo u kom ga je zamolila da joj pomogne da dobije starateljstvo nad sinom. Pošto i dalje čeka odgovor, sada je apel uputila i preko medija.

- U Srbiji ću se boriti do kraja i nadam se da ću u narednih mesec dana dobiti bilo kakav odgovor od predsednika Tome Nikolića jer je ovo sve jedna velika nepravda. Poslala sam mu pismo kao građanin ove države, a ne kao zvezda Maja Nikolić. Iskoristiću priliku da mu se i preko medija obratim da mi pomogne da povratim svog sina - rekla je Nikolićeva i dodala da je presrećna što je sudija promenjen:

- Za četiri i po godine pogledao me je bog i konačno je jedno veliko zlo u vidu sudije Tatjane Jeremić sklonjeno s mog slučaja. Zbog reorganizacije sudstva posle toliko godina mučenja i Lazara i mene, sudija Sanja Bukva je preuzela sve. Boriću se da dete pripadne meni, tražiću novo sudsko veštačenje da se izjasni devet veštaka. Tatjana Jeremić prema meni oseća mržnju zato što sam pevačica, a i ne poznaje me kao čoveka.

Teško joj

DALA SAM 15.000 EVRA NA ŽALBEMaja tvrdi da je za dve godine uložila mnogo novca u ovaj proces:- Na advokata i ostale stvari potrošila sam 15.000 evra kako bih povratila Lazara. Odakle mi više?! Sve sam sama finansirala, a pritom imam i bolesnu majku.

Tomislav Nikolić
Tomislav Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track