BRAZILCI VRŠE PRITISAK PRED SRBIJU! Obrušili se na FIFA: Žestoko smo oštećeni protiv Švajcarske! Hoćemo vaše VAR snimke!
Foto: Reuters

Besni

BRAZILCI VRŠE PRITISAK PRED SRBIJU! Obrušili se na FIFA: Žestoko smo oštećeni protiv Švajcarske! Hoćemo vaše VAR snimke!

Mundijal 2018 -

Fudbalski savez Brazila smatra da je njihov tim ozbiljno oštećen u meču sa Švajcarskom (1:1)

Brazilci traže objašnjenje od FIFA kako je moguće da se pored video tehnologije sudije naprave takve propuste.

Mi smo izabrali M&M’s, koji je tvoj izbor?

Oni smatraju da su u dva navrata žestoko oštećeni. Kod gola Cubera za izjednačenje, nije dosuđen očigledan faul. Švajcarac je odgurnuo Mirandu pa postigao gol. Takođe, smatraju da su i oštećeni za penal.

"Ova dva detalja pokazuju da su u pitanju jasne greške arbitra, zbog čega bi trebalo da su podložne analizi preko VAR (video asistent tehnologija). Nas zanima da li su od strane nadležnih tokom utakmice sa Švajcarskom ove dve akcije uopšte bile pregledane u video-sobi, a od vas tražimo da nam date sve video i audio zapise arbitara, nastale u tim situacijama", navodi se u dopisu koji je Fudbalski savez Brazila uputio FIFA.

Podsetimo Brazil i Švajcarska odigrali su nerešeno 1:1 u prvom kolu grupe E. Posle prvog kola Srbija je prva u grupi sa 3 osvojena boda, Brazil i Švajcarska imaju po jedan bod, dok je Kostarika bez osvojenog boda. U narednom kolu sastaju se Srbija i Švajcarska, Brazil i Kostarika. Srbija protiv Brazila igra u poslednjem kolu grupne faze, 27. juna.

Kurir sprot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ORLOVI U ŠETNJI SVETLOGORSKOM: Milinković-Savić na meti novinara, Jović ga strpljivo čekao (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track