Nataša Matijević: Robert je samo dokazao da ima bolestan um
Foto: Print Kurir

Sraman gest Reinog oca

Nataša Matijević: Robert je samo dokazao da ima bolestan um

Društvo -
Kako ne shvata da objavljivanjem intimnih slika i snimaka može samo da naškodi ćerki, kaže Nataša Matijević

BEOGRAD - Ne prestaje da je ponižava i provocira.Nataša Matijević iz Ljiga, koja je zbog toga što ju je muž Robert Matijević iz Hrvatske zlostavljao, pobegla s njihovom ćerkom Reom (3), ponovo je povređena Robertovim podlim postupkom kada je u ponedeljak u emisiju „Ćirilica“ na TV Hepi doneo njihove intimne slike i snimke. Kako kaže, od njega nije ni očekivala prave argumente, već samo zlonamerno ponižavanje.

- Nisam gledala emisiju. Suviše mi je sve to bolno. Nisam htela da uđem u kuću dok se emitovanje nije završilo. Naravno, znam šta je uradio, čula sam komentare, sestra mi je javila. Ja sam živela s njim i vrlo dobro znam kako razmišlja i na šta je sve spreman. Robertovi gestovi su dokaz njegovog bezobrazluka i bolesnog uma. Kako ne shvata da tim ponašanjem škodi direktno našoj ćerki - priča uznemirena Nataša Matijević.

Osim ovoga, nju je povredila i odluka sudstva da se predmet o Rei vrati istom sudiji kog je Nataša tužila za uzimanje mita i koji je presudio da se Rea prebaci u Zagreb i dodeli ocu.

- Nijednom u dosadašnjim postupcima domaći sudovi nisu uzeli u obzir moje dokaze o pretrpljenom nasilju i smeštaju u sigurnu kuću u Zagrebu i nijednom nisu vodili računa o najboljim interesima Ree, a sada će ponovo oni da sude - kaže Nataša Matijević.

(S. S.)

Zlonameran... Robert Matijević
Zlonameran... Robert Matijević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track