NIKOLIĆ KRIVI SPASIĆA: Sme li u Srbiji da se prizna gol Partizana u 90. minutu?
Foto: Partizan

Besan i dalje

NIKOLIĆ KRIVI SPASIĆA: Sme li u Srbiji da se prizna gol Partizana u 90. minutu?

Fudbal -
Oduzeta su nam dva boda, jer naš igrač je okrenut leđima, a golman ima kretanje ka njemu, a ne on ka čuvaru mreže, rekao je trener Partizan

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić i dalje je kivan na sudiju Ninoslava Spasića, koji po njemu nije priznao čist pogodak šampiona Srbije u utakmici 16. kola domaće Superlige, protiv Novog Pazara (0:0).

"Nemam dilemu da smo drastično oštećeni. Bez obzira na sve. Partizan će igrati bolje kako bude odmicalo prvenstvo. Ovde su nam oduzeta dva boda, jer naš igrač je okrenut leđima, a golman ima kretanje ka njemu, a ne on ka čuvaru mreže. Iz nepoznatih razloga sudija Ninoslav Spasić je poništio ovaj gol. Bilo je još nekih čudnih odluka kod žutih kartona. Neću da ulazim u to da li je u Srbiji dozvoljeno priznati gol Partizanu u 90 i nekom minutu", rekao je Nikolić.

Rukovodstvo Partizana podnelo je posle meča na stadionu kraj Jošanice zvaničan protes na arbitražu Spasića, a o tome tek treba da se izjasne nadležni organi Fudbalskog saveza Srbije.

Remijem u Novom Pazaru Partizan je posle više od 16 meseci prepustio lidersku poziciju Crvenoj zvezdi, koja posle trijumfa nad Javorom (2:1) ima bod više od večitog rivala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track