OKRŠAJ: Ćazimova devojka tukla Anu Nikolić!

Manda Popović u hotelu napala pevačicu

OKRŠAJ: Ćazimova devojka tukla Anu Nikolić!

Stars -
Verzija 1: Manda pretukla Anu zato što ju je prethodno veče imitirala u centru Budve; Verzija 2: Razlog tuče je Mandina ljubomora zbog Anine drugarice, s kojom je Ćazim pričao

Batine ili ogrebotina!Ana Nikolić je juče na odmoru u naselju Pržno, nedaleko od Budve, dobila batine koje će dugo pamtiti! Naime, Crnogorka Manda Popović, devojka albanskog biznismena Ćazima Osmanija Feliksa, upala je u sobu hotela „Maestral“ u kojoj se Nikolićeva odmarala i s vrata počela da je tuče.Koga ćeš ti da imitiraš?!Prema saznanjima Kurira, razlog zbog kojeg je Ana pretučena jeste taj što je veče pre incidenta u Starom gradu u Budvi imitirala Popovićevu.- Manda je sa tri prijateljice sedela u kafiću „Astorija“ za stolom pored Aninog. S jednom prijateljicom je ustala i otišla, dok su druge dve ostale da sede - kaže naš izvor s lica mesta i dodaje:- Ana je tad odmerila Mandu od glave do pete, a onda se nasmejala i počela da imitira kako hoda i drži torbu. Izvor Kurira navodi da su potom Popovićkine drugarice njoj dojavile šta je Ana uradila, što je Mandu veoma iziritiralo. S obzirom na to da Manda živi u jednom apartmanu hotela „Maestral“, potražila je sutradan (juče) pevačicu, pokucala joj na vrata i kad je Ana otvorila, prvo ju je verbalno napala:- Klošarko jedna, koga ćeš ti da imitiraš?!A onda su usledili šamari i Nikolićka je završila na podu. Potom je Manda izašla iz sobe. Kurir je pozvao Mandu Popović da prokomentariše saznanja do kojih smo došli, ali je ona ostala nedostupna do zaključenja ovog izdanja.Iz izvora bliskih Ani Nikolić stiže drugačija verzija događaja.S kim se Ćazim muva?- Prethodne noći u jednom klubu Ćazim Osmani prišao je Aninoj drugarici i nešto se s njom došaptavao, što je dovelo do incidenta u hotelu. Ana se tokom dana spremala da se vrati u Beograd avionom, kad joj je neko pokucao na vrata. Ona je upitala ko je i čula je odgovor: „Sobarica“, pa je otvorila. Na vratima je, sa sestrom, bila Manda Popović, koja je počela da viče: „Sve ćeš da mi kažeš, s kim se to Ćazim muva“ i pokušala na silu da uđe u sobu - priča izvor Kurira iz okruženja Ane Nikolić.Ovu verziju događaja potvrdila nam je i pevačica:- Došlo je do neprijatnosti s tom devojkom koja je pomislila da se moja prijateljica muva s njenim dečkom Ćazimom. Upala je sa sestrom u moju sobu i zahtevala da joj ispričam sve o tome. Naravno da me ne zanima da se bavim takvim pričama. Pošto joj nisam dozvolila da upadne unutra, došlo je do gurkanja i tom prilikom me je ona ogrebala.

Manda Popović
Manda Popović

Tužiću Mandu i „Maestral“Ana Nikolić je u izjavi Kuriru najavila podnošenje tužbe.- Takvo narušavanje mira i privatnosti odmah sam prijavila policiji jer ne dozvoljavam da me bilo ko uznemirava. Tužiću sve aktere ove priče, uključujući i hotel „Maestral“ - ogorčena je Nikolićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track