Oni su vodili ljubav u Velikom bratu: Od Ene do Ave!

Seks avanture

Oni su vodili ljubav u Velikom bratu: Od Ene do Ave!

Stars -
Ava i Uroš, Ena i Marko, Karlo i Viki i Nemeš i Marijana su parovi u kući na Košutnjaku koji su voleli da se igraju ispod pokrivača

Već prve noći Karabatićka i kaskader Uroš Ćertić vodili ljubav u kući Velikog brata. Njih dvoje su i rekorderi, ali nisu jedini koji su imali seks u kući na Košutnjaku, koji je postao uobičajena voajerska zabava.

Ava i Uroš

Već prve noći Karabatićka i kaskader Uroš Ćertić vodili su ljubav, ali ih je prekinula Nevena Milićević, koja je našla u pet ujutro da traži naočare. Kako je rekao Uroš, njih dvoje su u kombiju još četiri puta vodili ljubav.

http://www.youtube.com/watch?v=vw9MvgbYMVY

Ena i Marko

Njih dvoje su par iz prve sezone Velikog brata i odlično su se zabavljali ispod pokrivača. Veza je potrajala i nakon izlaska iz kuće. Čak su jedno vreme zajedno vodili Zvezde Granda. Još uvek se priča da su njih dvoje volili ljubav u kući na Koutnjaku. Marko je u jednom intervjuu priznao da su njih dvoje vodili ljubav u kući što je Ema kategorički negirala.

http://www.youtube.com/watch?v=Ar4AAMS0Ph0
Karlo i Viki

Violeta i Karlo su se odmah i pored razlike u godinama dopali jedno drugom. Planirali su seks u ispovedaonici, ali su ipak završili u krevetu.

http://www.youtube.com/watch?v=aSAMPbcFsYY
Nemeš i Marijana

U bazenu koji se u ovoj sezoni nalazi u sklopu kuće pala je prva ozbiljnija akcija između Nemeša i Marijane, koja je u to vreme bila udata. Njih dvoje su i dalje u vezi, a priča se da će Nemeš i ove sezone ući u kuću jer su potrošili pare od prošlog rijalitija.

http://www.youtube.com/watch?v=qcsVhigssOI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track