OPET NIJE SLOBODAN: Stefan Karić skinuo nanogicu, pa se oženio!

Doveo mladu

OPET NIJE SLOBODAN: Stefan Karić skinuo nanogicu, pa se oženio!

Stars -
Nakon što mu je u utorak istekla kazna kućnog pritvora zbog izazivanja teške saobraćajke, sin Sretena Karića juče napravio svadbeno veselje
1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

Voli vezivanje!Stefan Karić, koji je u utorak skinuo elektronsku nanogicu, juče je stavio novi „okov“, ali zlatni i oko prsta, izgovorivši sudbonosno „da“ Mariji Maksić, koja je u drugom stanju. Sin biznismena Sretena Karića postao je poznat 2005. godine zbog izazivanja teške saobraćajne nesreće u kojoj je njegova saputnica Stanislava Pavlović, plesačica Ksenije Pajčin, ostala teški invalid. Osuđen je na devet meseci kućnog pritvora.

Goca Karić
Goca Karić

Svadbeno veselje organizovao je u vili „Jelena“. Ceremonija je prošla pod jakim merama obezbeđenja, koje je budno motrilo na prolaznike da se ne bi slučajno neki nezvani gost (čitaj: novinar) približio sali. Mladenci su uspeli da izbegnu predstavnike sedme sile, jer su ušli na jedan od tri sporedna ulaza.

Ana Karić
Ana Karić

Ovo je Stefanu drugi brak (bio je oženjen Anom Đorđević), a na svečanosti od Karića smo primetili Danijelu s mužem Nikolom Martaćem, Danu, Oliveru, Gocu, Anu i Hafu. Slavlje je proteklo bez Bogoljuba i Sretena, koji su u bekstvu, a one koji su došli pesmom su zabavljali Miroslav Ilić i Aleksandar Petrović.(M. D.)

Pevali... Miroslav ilić i Aleksandar Petrović
Pevali... Miroslav ilić i Aleksandar Petrović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track