ISPRAVKA! JOŠ JEDNA TEORIJA ZAVERE! Bivši ministar odbrane Kanade: Vanzemaljci nas posećuju, ali se plaše atomske bombe!
Foto: Youtube

Šokantno svedočenje

ISPRAVKA! JOŠ JEDNA TEORIJA ZAVERE! Bivši ministar odbrane Kanade: Vanzemaljci nas posećuju, ali se plaše atomske bombe!

Planeta -

Kurir je preneo izjavu Pola Helijera, nekadašnjeg ministra odbrane Kanade, da najmanje četiri vrste vanzemaljaca već hiljadama godina posećuju Zemlju, ali sve njegove tvrdnje koje se odnose na postojanje vanzemaljskih oblika života kao i teorije vezane uz njihova navodna delovanja i uticaje na društvo i planetu, kao i saradnju sa vladama, a za koje nisu ponuđeni nikakvi dokazi ili argumenti, a koje mediji prenesene, dobijaju ocenu teorija zavere. Važno je napomenuti i da nije bilo reč o novoj izjavi, već o recikliranju jednog od gostovanja.

Kada ga je novinarka upitala zbog čega misli da su NLO stvarni, Heljer je samouvereno odgovorio: "Zato što znam da jesu. Zapravo, oni našu planetu posećuju već hiljadama godina".

"Jedan od najzanimljivijih slučajeva dogodio se za vreme Hladnog rata, kada je 1961. godine zabležena formacija od 50-ak NLO kako lete prema jugu iz Rusije ka Evropi. Tada je nastala panika, ali svi su se smirili kada su se NLO-i vratili prema Severnom polu", ispričlao je on.

Prema njegovim rečima aktivnosti vanzemaljaca su povećane u posljednjih nekoliko dekada, tačnije od trenutka kada su ljudi izumeli atomsku bombu.

Bivši ministar tvrdi i da su vanzemaljci vrlo zabrinuti zbog mogućnosti da se ponovno upotrebi atomska bomba jer je, kako je istakao, svemir jedinstven pa to neće uticati samo na ljude na Zemlji, već i na druge vrste u svemiru.

"Jako se boje da bismo mogli da budemo dovoljno glupi i da ponovno počnemo sa upotrebom atomskog oružja. To bi bilo vrlo loše i za njih i za nas", kazao je Helijer.

http://www.youtube.com/watch?v=fRhQ24jHEes

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track