UBADALA IH U SRCE: Britanka ubila trojicu, pa se slikala sa jezivim nožem
Foto: Dayli Mail

Britanski Boni i Klajd

UBADALA IH U SRCE: Britanka ubila trojicu, pa se slikala sa jezivim nožem

Planeta -
Uprkos tome što je ubila trojicu muškaraca u Kembridžšajeru, Džoana Denehi (31) je i dalje bila "žedna krvi", zbog čega je, sa svojim partnerom Gerijem Ričardsom (47) otišla u Hereford kako bi pronašla nove žrtve

KEMBRIDŽŠAJER - Džoana Denehi (31), koja je, sa svojim partnerom Gerijem Ričardsom (47), ubila trojicu muškaraca u Kembridžšajeru, ubadajući ih nožem u srce, napravila je seriju fotografija pozirajući sa jezivim sečivom u rukama.

Ovo se moglo čuti na suđenju Denehijevoj koja je priznala tri ubistva.

Tokom procesa svedočio je Mark Lojd, čovek koji se, navodno pod prisilom, nalazio u automobilu zajedno sa Džoanom i njemim navodnim saučesnikom Ričardsom, dok su tražili nove žrtve u Herefordu, gde su izboli još dva muškarca na ulici, pre nego što su uhapšeni, navodi Dayli mail.

Njih dvoje za sebe su mislili da su neka moderna verzija poznatog zločinačkog para iz Amerike, Boni i Klajda, o kojima su čak snimani i filmovi.

Džoana je pred sudom priznala ubistva Lukasa Slabozevskica (31), Džona Čepmena (56) i Kevina Lija (48), čija su tela u pronađena u martu i aprilu prošle godine, bačena u jarak. Li joj je bio ljubavnik, Lukas njegov prijatelj, a Džon kućni prijatelj.

Uprkos tome što je ubila trojicu muškaraca, Denehi je i dalje bila "žedna krvi", zbog čega je otišla u Hereford kako bi pronašla nove žrtve.

Kako je priznala, vozeći gradom naišla je na Robina Bereza i Džona Rodžersa koje je takođe napala, ali ih, srećom, nije ubila.

Ričardsu i još jednom muškarcu, Lesli Lejtonu, sudi se zbog pomaganja u prikrivanju zločina.

Ipak, najšokantniji trenutak suđenja bio je onaj kada su porotnicima prikazane fotografije na kojima se Denehi smeška i pozira sa nožem, nedugo nakon što je ubila muškarce, a prikazane su i fotografije na kojima je Džoana sama sebe povređivala nožem.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track