HRVATICA ZGROZILA AMERIKU: Muža prvo izbola nožem, pa ga dokrajčila bejzbol palicom
Foto: Policija čikaga

Izjasnila se kao nevina

HRVATICA ZGROZILA AMERIKU: Muža prvo izbola nožem, pa ga dokrajčila bejzbol palicom

Planeta -
Anka Miščević zarila je mužu nož u grudi, ali je on uspeo da ga iščupa. Hitnu pomoć nije uspeo da pozove jer je počela da ga udara palicom

ZAGREB - Anka Miščević (56), Hrvatica koja živi u Čikagu, na sudu se izjasnila kao nevina u slučaju koji je zgrozio Ameriku. Ona se sumnjiči da je svog muža najpre izbola nožem, a potom ga "dokrajčila" bejzbol palicom.Tužilaštvo je protiv nje podiglo optužnicu jer je brutalno ubila supruga tako što mu je zabila nož u grudi posle čega ga je pretukla bejzbol palicom po glavni. Zbog toga je sada suočena s kaznom od 20 do 60 godina zatvora.

Prema tvrdnjama tužioca, Anka Miščević je priznala da se naoružala nožem i palicom pre nego što je ušla u spavaću sobu gde je zabila nož u muža, koji je on izvadio. Ranjeni čovek pokušao je da pozove hitnu pomoć, ali Anka ga je u tome sprečila pošto je počela da ga udara bejzbolkom po glavi.

Miščevićeva je dosad zbog psihičkih problema triput bila u bolnici, uzima lekove i ide kod psihijatra. Ona do daljeg ostaje u pritvoru jer nije imala da plati tri miliona dolara jemstva za odbranu sa slobode.

http://www.youtube.com/watch?v=_Gs2bRK_sEI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track