POBEGAO IZ DVORIŠTA: Policajac vlasničkom psu prerezao grlo!
Foto: Facebook

Okrutno

POBEGAO IZ DVORIŠTA: Policajac vlasničkom psu prerezao grlo!

Planeta -
Prema rečima očevidaca koji su svedočili ovom brutalnom ubistvu psa, policajci su bili okrutni i pre nego što su izvadili nož

BALTIMOR - Policajac iz Merilenda je optužen za okrutnost nad životinjama pošto je vlasničkom psu preprezao grlo. U pitanju je šar pej, sedmogodišnja Nala koja je pobegla iz dvorišta Sare Gosard. Komšinica koja živi u blizini Sendi Fličer je pronašla Nalu i pokušala da joj priđe, ali je Nala iz straha ujela, i ostavila površinsku ranu.

"Pas je bio uplašen i dezorijentisan, tako da sam sama kriva što sam mu prišla, on nije bio agresivan", navodi Fličer i dodaje da je pozvala policiju kako bi oni uhvatili psa.

Policajac Bolger je došao na lice mesta i uhvatio Nelu. Dok ga je drugi policajac Tomas Šmit držao da ne pobegne, Bolger je izvadio nož i prerezao joj grlo.

Prema rečima očevidaca koji su svedočili ovom brutalnom ubistvu psa, policajci su bili okrutni i pre nego što su izvadili nož. Oni su Nelu snažno gurnuli na pod, dok više nije mogla da se pomera, a čuli su se i krici bola mučenog psa.

U Baltimor policiji se slažu da je ubistvo bilo nepotrebno i zgroženi su činom kolege.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja