OTIŠAO NA ODMOR, VRATIO SE BOGAT: Hrvat osvojio 5 kg zlata u nagradnoj igri u Dubaiju
Foto: Halidž Tajms

Pod srećnom zvezdom

OTIŠAO NA ODMOR, VRATIO SE BOGAT: Hrvat osvojio 5 kg zlata u nagradnoj igri u Dubaiju

Planeta -
Nagradna igra organizovana je povodom proslave 20. godišnjice Dubai šoping festivala, a Maglov je bio na odmoru, pa je rešio da oproba sreću

ZAGREB - Dražen Maglov iz Hrvatske osvojio je pet kilograma zlata u nagradnoj igri "Dubai Gold and Jewellery Mega Raffle", piše Halidž tajms.

Nagradna igra organizovana je povodom proslave 20. godišnjice "Dubai šoping festivala" (Dubai Shopping Festival) u Dubaiju. Pravo učešća u nagradnoj igri imali su i turisti koji su kupovili u tom tržnom centru, a dobritnici su izvlačeni od 1. do 17. januara.

Maglov je izvučen pretposlednjeg dana!

"Vozio sam kada sam dobio poziv iz Dubaija. Rekli su mi da sam osvojio pet kilograma zlata. Bio sam uveren da se neko šali sa mnom, neko ko zna da sam bio u Dubaiju na odmoru. Ali kad sam shvatio da nije reč o šali, jednostavno nisam mogao da verujem. I dalje pokušavam da se uverim da je to istina", rekao je Maglov koji je uveliko bio u Hrvatskoj kad je dobio lepu vest.

Kaže da se njemu i njegovoj porodici život promenio u roku od pet sekundi.

"Imam malu radnju u Hrvatskoj i veliku porodicu, o kojoj moram da se brinem. Sada mogu bolje da planiram svoj život. Hvala, Dubai! To je stvarno grad zlata i bio sam zadivljen kako se zlato i dijamanti u radnjama prodaju i izlažu pogledu javnosti", sabira utiske Maglov, koji je odmah pohitao u Dubai da preuzme nagradu.

(Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track