(VIDEO) BIBISITER HIT NA INTERNETU: Ovako je Benjamin Netanijahu dobio izbore!
Foto: Printscreen Yt

Mazel tov!

(VIDEO) BIBISITER HIT NA INTERNETU: Ovako je Benjamin Netanijahu dobio izbore!

Planeta -
Premijer Izraela lično čuvao decu uposlenom mladom paru jer su deca Izraela jedino uz njega bezbedna

TEL AVIV -. Premijer Izraela Benjamin Netanijahu i njegov desničarski Likud glatko su pobedili na jučerašnjim parlamentarnim izborima, a ovaj video-spot, deo njegove kampanje, objašnjava i kako.

Spot počinje užurbanim spremanjem za izlazak mladog bračnog para, koji nervozno iščekuje bejbisiterku. Ali kad zazvoni zvono, na vratima im je pojavljuje lično Benjamin Netanijahu, koji im saopštava da će im biti "bibisiter" (nadimak mu je Bibi).

Foto: Printscreen YouTube
Foto: Printscreen YouTube

Šokiranom paru premijer Izraela objašnjava da imaju samo dva izbora: ili će im decu čuvati on, ili Cipi i Budži (Cipi Livni i Isak Hercog, lideri rivalske Cionističke unije). Mladi roditelji smesta odbijaju tu ideju u stilu "ma šta vam pada na pamet" i poveravaju decu bibisiteru. Poenta: deca Izraela bezbedna su jedino uz Benjamina Netanijahua.

Foto: Printscreen YouTube
Foto: Printscreen YouTube

Tek, Netanijahuov Likud osvojio je 30 mesta u parlamentu, glavni rival, Cionistička unija levog centra, 24. Netanijahu je već razgovarao s drugim desničarskim liderima o formiranju nove vlade " bez odlaganja", kako je rekao.

http://www.youtube.com/watch?v=Cmac71R5Br8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track