(VIDEO) BRUTALNO: Policajac premlatio učenicu i divljački je odvukao iz učionice
Foto: Youtube/Printscreen

Da li da pomenemo da je crnkinja

(VIDEO) BRUTALNO: Policajac premlatio učenicu i divljački je odvukao iz učionice

Planeta -
Iako se napominje da je devojka pravila pre toga probleme, šokantno je sa kolikom silinom on nju izbacuje iz razreda

Još jedna nemila scena koja ne ide na ruku američkim policajcima dogodila se u srednjoj školi Spring Veli u američkoj saveznoj državi Južna Karolina.Policija je došla u školu da interveniše zbog devojčice koja je navodno uznemiravala druge učenike. Policajac je, navodno, prišao učenici i rekao da je došao da je uhapsi zbog pritužbi drugih učenika koje je maltretirala. Ona je to odbila, a onda je on krenuo u akciju...

"Ili ćeš poći sa mnom, ili ću te naterati", čuje se na snimku dok policajac "interveniše" i baca učenicu na pod, zajedno sa stolicom i stolom za kojim je sedela. Ona nije stigla ni da reaguje, a već se našla na podu.Čitav razred je bio u šoku, ali je zanimljivo, ili se makar tako čini na snimku, da niko od ostalih učenika ni najmanje ne reaguje na ovakvo ponašanje.Snimak čitavog događaja završio je na internetu, pa se saznalo da se dotični policajac zove Ben Filds. Ubrzo se oglasio se i njegov šef, šerif Lion Skot, koji je izjavio da je snimak uznemirujući, te da će sprovesti istragu radi utvrđivanja da li je došlo do prekoračenja ovlašćenja i upotrebe preterane sile.

Na još jednom videu se čuje da joj policajac naređuje da stavi ruke iza leđa. Pravo je pitanje šta je ta učenica radila kada je pozvana policija.

Ona je, navodno, odbila da napusti učionicu kada je to naredio profesor i kasnije je ignorisala i druge predstavnike škole. Oni su pozvali policiju koji su je izveli na silu. Uhapšena je zbog remećenja reda i mira, a posle je puštena roditeljima.

(RT)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track