ODJEDNOM SE PROMENIO: Ispovest čoveka koji je poznavao Ibrahima, pariškog bombaša samoubicu
Foto: AP

Igrali karte, smejali se i šalili

ODJEDNOM SE PROMENIO: Ispovest čoveka koji je poznavao Ibrahima, pariškog bombaša samoubicu

Planeta -
Ibrahim Abdeslam, jedan od pariških bombaša samoubica, ranije je išao u diskoteku, pio alkohol, pušio. A onda je pre godinu dana naprasno prestao sa porocima.

Ibrahim Abdeslam, pariški bombaš samoubica, bio je vlasnik kafića 'Les Beguines', koji je otvorio 2013. godine. Muškarac koji živi blizu kafića rekao je za britanski "Telegraph" sve što zna o Ibrahimu.

"Bio je vlasnik, sada zatvorenog kafića. Nekada sam tamo išao svaki dan nakon posla, bio mi je na putu do kuće. Pušili smo hašiš, pili alkohol, nije bilo problema. Igrao sam karte s Ibrahimom, smejali smo se i šalili. Sa svima je razgovarao, bio je velikodušan. Častio nas je pićem. Kartao sam se i sa Salehom, on je često bio u kafiću", ispričao je muškarac novinarki "Telegrapha."

Dodao je kako je Ibrahim ranije odlazio u diskoteku, pio alkohol i pušio. A onda je pre godinu dana prestao da pije. Do tada su svi odlazili u kafić koji je bio vrlo popularan u susedstvu.

"Sada sam jako prestrašen, jer sam razgovarao s njima, jer sam ih poznavao. Svi su zgroženi i šokirani. Niko nije verovao da se zaista radi o njima", izjavio je muškarac.

Drugi muškarac koji živi nedaleko od kafića, 30-godišnjak, takođe se iznenadio razvojem događaja.

"Nekada sam igrao fudbal sa Salehom, dobro je igrao. Puno je izlazio i zabavljao se. I Ibrahima sam često viđao u kafiću. Bili su dobri momci, kao i svi u komšiluku", rekao je.

(Telegraph)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track