ČUVAJTE SE, ON JE MEĐU NAMA: Zec siledžija ide okolo i napada ljude
Foto: Printscreen Facebook

Verovali ili ne

ČUVAJTE SE, ON JE MEĐU NAMA: Zec siledžija ide okolo i napada ljude

Planeta -
Životinja izgleda kao svaki slatki ljubimac, ali ovaj zec ujeda kako članove prihvatilišta u kojem živi tako i njihove goste. Koliko je situacija ozbiljna govori i to da je vlasnica nekoliko puta morala da ode u bolnicu zbog ozbiljnih povreda koje joj je naneo.

Ovaj zec je toliko agresivan da ga često porede sa onim iz skeča Montri Pajtonovaca koji u potrazi za hranom napada ljude oko sebe. Zeka je zbog svega bio i na bolničkom lečenju, ali njegova žeđ za ljudskom krvlju nije prestala.

U prihvatilištu su rekli da nikada nisu imali ovakav slučaj, da zeca su zvali "Damien" po demonskom detetu iz horor filma The Omen. Kasnije je dobio i nadima "Zeka siledžija".

Osnivač prihvatilišta Marija Mulken (47) izjavila je da zeka izgleda kao "puter koji ne biste želeli da imate u ustima".

- Jedna gospođa koja volontira u prihvatilištu spustila mu je šargarepu dok je trčkarao po glavnoj sobi, nakon čega se on zakačio za njenu ruku i nije hteo da je pusti. Srećom imamo doktora u prihvatilištu pa je ranu uspela da zaštiti koncima koje je imala u kolima - objasnila je ona.

U drugom incidentu nasilna životinja je napala posetioca, jureći ga po sobi sve dok ga nije ujela.

- Čula sam vrisak i potrčala sam kada sam ugledala zeca koji brzo trči po sobi i ujeda posetiteljku. Nadam se da priča o ovom zeki ohrabriti druge vlasnike životinja da potraže stručnu pomoć - ispričala je ona.

Inače, nakon nekoliko tretmana psihijatri su uspeli da pomognu zeki malo, vodeći ga na specijalne vežbe a nadaju se da jednog dana neće imati želju za ukusom ljudske krvi.

(telegraph.co.uk)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track