BAJDEN PRIZNAO: Obama mi je nudio novac za lečenje teško bolesnog sina, bio mi je velika podrška
Foto: AP Okt 2015

Veliki prijatelji

BAJDEN PRIZNAO: Obama mi je nudio novac za lečenje teško bolesnog sina, bio mi je velika podrška

Planeta -
Američki potpredsednik Džozef Bajden otkrio je danas da mu je predsednik SAD Barak Obama ponudio novac kako bi mu pomogao u pokrivanju velikih troškova za lečenje njegovog teško obolelog sina Boa.

Bajden je u intervjuu Si-En-Enu rekao da mu je Obama to ponudio tokom jednog zajedničkog ručka, nakon što mu je Bajden rekao da razmišlja da proda svoju kuću kako bi prikupio sredstva za lečenje Boa, koji je u međuvremenu preminuo od tumora mozga u 47. godini u maju prošle godine, preneo je Rojters.

Bajden je tom prilikom predsedniku rekao kako se čini da će Bo zbog bolesti morati da da otkaz na mesto državnog tužioca u saveznoj državi Delaver.

"Brinuo sam se da ako Bo podnese ostavku, neće više imati na šta da se osloni, neće imati redovnu platu. Ali rekao sam da ću srediti stvari, Džil i ja ćemo prodati kuću i biće sve u redu", rekao je američki potpredsednik.

"Obama je ustao i rekao: 'Nemoj da prodaješ tu kuću. Obećaj mi da nećeš prodati kuću. Ja ću ti dati novac, šta god ti treba. Nemoj, Džo, obećaj mi", istakao je Bajden.

"Njegova ljubav prema svojoj porodici i mojoj porodici, kao i moja ljubav prema njegovoj porodici... to je nešto lično. To je porodica", naveo je on. Bajden (73) je u oktobru objavio da se neće kandidovati za predsednika države, nakon što je neko vreme razmišljao o tome da li su on i njegova porodica spremni za napornu kampanju u vreme dok još tuguju za preminulim sinom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track