ŠTA TO MELANIJA KRIJE? Kada su je isprozivali za diplomu brže-bolje obrisala sajt
Foto: Foto, Profimedia

Tajna Trampove supruge

ŠTA TO MELANIJA KRIJE? Kada su je isprozivali za diplomu brže-bolje obrisala sajt

Planeta -

Juče je izbrisan službeni vebsajt Melanije Trump, supruge republikanskog predsedničkog kandidata Donalda Trumpa, javlja Hafington Post.

Brisanje stranice povezano je s polemikom koja se vodila u američkim medijima pošto je Melania uhvaćena kako plagira govor Mišel Obame, prve američke dame.

Na konvenciji republikanaca prošle nedelje, Melanija je održala govor identičan govoru Mišel Obame od pre osam godina, a u medijima je krenula lavina negativnih komentara o obrazovanju ne samo Melanije Tramp već i o sistemu obrazovanja u postkomunističkim zemljama, uključujući i Sloveniju.

Upravo je to najvjerovatniji razlog uklanjanja njene veb stranice jer je na njoj pisalo kako je gospođa Tramp završila postdiplomske studije arhitekture i dizajna na Univerzitetu u Ljubljani.

Tu informaciju direktno pobija knjiga o njenom životu objavljena početkom ove godine u kojoj piše da je Melanija napustila fakultet posle prve godine studija i posvetila se karijeri modela.

Iz Trumpovog izbornog štaba nisu hteli direktno da odgovore da li je Melanija završila fakultet, a na Tviteru se juče oglasila i sama supruga predsedničkog kandidata.

"Moja veb stranica izrađena 2012. godine uklonjena je jer ne odražava moje trenutne poslovne i stručne interese", napisala je ona.

(Avaz.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track