(VIDEO) PADOVI POLITIČARA, ALI NE SA VLASTI: Evo 10 pehova koji dokazuju da i najmoćniji posrću
Foto: Youtube Printscreen

Pada, pada, pada Vlada

(VIDEO) PADOVI POLITIČARA, ALI NE SA VLASTI: Evo 10 pehova koji dokazuju da i najmoćniji posrću

Planeta -

Javni pehovi događaju se i najpoznatijim i najmoćnijim ličnostima, s tim što njihove nezgode gleda ceo svet.

Sastavili smo niz nezaboravnih padova i saplitanja savremenih moćnika. Ipak i pored nezgoda i padova, na kraju se ipak sve dobro završilo.

1. Papa Franja

Najskoriji primer nam je papa Franja koji se okliznuo i pao naočigled mnogobrojnih vernika tokom mise u poljskom gradu Čestočova. Na sreću, brzo je ustao i nastavio službu.

2. Barak Obama

Odlazeći američki predsednik Barak Obama okliznuo se dok je silazio iz aviona pri povratku sa partije golfa na Floridi.

3. Džerald Ford

Bivši američki predsednik je takođe imao nezgodu dok je izlazio iz aviona. Pod ruku je držao suprugu Beti Blumer i kišobran što ga je verovatno i koštalo ravnoteže.

4. Džulija Gilard

Australijski političari su takođe ponekad u svađi sa silom gravitacije. Bivša premijerka Australije Džulija Gilard pretrpela pretrpela je pad dok je hodala sa indijskim liderima kroz Memorijalni centar posvećen Mahatmi Gandiju u Delhiju.

5. Džon Hauard

Evo još jednog australijskog gafa. Džon Hauard koji je bio premijer od 1996. do 2007. godine, posrnuo je i pao na kolena kad je pošao na intervju u Pertu.

6. Huan Karlos Prvi

Penzionisani španski kralj Huan Karlos Prvi sapleo se i izgubio ravnotežu prilikom prilaska bini tokom otvaranja aerodroma u Malagi.

7. Redžep Tajip Erdogan

Turski lider čelične ruke, Redžep Tajip Erdogan doživeo je neprijatnost kada je pao sa konja tokom ceremonije otvaranja parka u Istanbulu.

8. Mihail Sakašvili

Bivši predsednik Gruzije, Mihail Sakašvili upao je u ledenu reku prelazeći preko nesigurnog malog drvenog mosta.

9. Viktor Janukovič

Ponekad stvari stvarno krenu po zlu. Tokom zvanične ceremonije, tadašnji predsednik Ukrajine Viktor Janukovič, prišao je vencu sa bojama ukrajinske zastave kako bi odao poštu, ali je venac pod naletom jakog vetra poleteo i udario ga u glavu.

10. Karla Del Ponte

Bivša haška tužiteljka je u svom padu na stepenicama u Sarajevu gotovo skočila na glavu, ali srećom, bez težih posledica.

(Sputnik/EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track