UHVAĆEN MONSTRUOZNI PEDOFIL: Silovao devojčicu, stavio joj povodac za pse i na nozi ispisao siluj me
Foto: Printscreen Twitter

Seksualnom predatoru preti doživotna robija

UHVAĆEN MONSTRUOZNI PEDOFIL: Silovao devojčicu, stavio joj povodac za pse i na nozi ispisao siluj me

Planeta -

Džerard Zalevski (33), pedofil sa američke liste najtraženijih begunaca, uhapšen je pošto je pobegao u Britaniju gde je prisili trinaestogodišnju devojčicu na seks.

Zalevski je 10 godina uspešno bežao organima vlasti i Interpolu pre nego što je iz SAD pobegao u Veliku Britaniju, a pošto je pobegao u Britaniju nije se skrivao, već je nastavio sa svojim stravičnim zločinima.

On je manipulisao 13-godišnjom devojčicom i namamio je da mu pošalje nage fotografije, a posle toga je ugovorio sastanak sa njom u parku u Prestonu.

Is tužilaštva u Prestonu su rekli kako je manijak zalepio devojčici traku na usta čim su se sreli, stavio joj povodac za pse oko vrata i na nozi joj ispisao reči "siluj me". Potom je nastavio da fotografisao nesrećnu devojčicu u tom stanju, a slike je pronašla policija na njegovom telefonu.

Zalevski je ranije osuđen za dva seksualna odnosa sa decom, namamljivanje dece u cilju seksualnog čina sa njima, kao i za nedozvoljeno fotografisanje dece. Pedofil je već odslužio 12-godišnju robiju za svoje zločine, a čim je pušten na slobodu nastavio je sa njima.

Od 2006. nalazi se na poternici FBI, pošto se nije pojavio na suđenju za "nedozvoljeni, devijantni seksualni odnos" sa 13-godišnjom devojčicom iz Pensilvanije u junu 2014.

Inspektor koji je vodio slučaj za Zalevskog je rekao da je u pitanju "opasan predator koji mami decu putem interneta". Pedofil je uhapšen, a preti mu doživotna zatvorska kazna zbog ponavljanja zločina.

(Dejli mejl)

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) OVAKO JE NAROD PRESUDIO PEDOFILU UBICI: Upali u zatvor i obesili ga na ulici

DIVLJAČKO SILOVANJE: Monstrum ostavio devojčicu (6) da krvari na plaži, dete u komi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track