(VIDEO) ŠTA NAJVIŠE VOLE DA JEDU PUTIN I TRAMP: Nikad u isti restoran ne bi ušli!
Foto: Reuters, AP

Različita ishrana

(VIDEO) ŠTA NAJVIŠE VOLE DA JEDU PUTIN I TRAMP: Nikad u isti restoran ne bi ušli!

Planeta -

Netrpeljivost između Rusije i SAD postoji dugi niz godina, ali je zanimljiva činjenica da se čak i njihovi lideri Vladimir Putin i Donald Tramp apsolutno različito hrane.

Ruski predsednik Vladimir Putin je ljubitelj zdrave ishrane, što je otkrila i njegova bivša supruga u svojoj knjizi koju je izdala pre nekoliko godina. Putin voli da jede povrće kao što je paradajz, krastavci i salata. Za doručak ruski predsednik obično jede različite kaše, kiselo mleko i med.

Iako mu je omiljeno jelo ovčetina, Putin češće bira ribu. S druge strane, potpuno je ravnodušan prema slatkišima ali je sladoled njegova velika strast.

Na prvi pogled može se misliti da Putin jede uobičajnu hranu i da nije izbirljiv, ali nije tako. Ljudmila Putin ga je opisala kao vrlo izbirljivog u hrani i dodala da ako se u njegovom tanjiru nađe neki "detalj" koji ne voli, on će odbiti da jede.

Šta Tramp jede?!

Na zvaničnim sastancima Vladimir Putin jede malo i brzo, a neki od njegovih kolega objašnjavaju da on samo radi svoj posao.

S druge strane, tokom nedavnog intervjua CNN-u Donald Tramp je otvoreno pričao o naklonosti ka brzoj hrani.

"Ja sam veoma pedantna osoba. Volim čistoću, a mislim da je bolje da idem u takve restorane, nego možda negde gda nemaju pojma odakle im hrana dolazi. Ipak, tu postoje određeni standardi", rekao je on.

Tramp nije veliki ljubitelj doručka i navodno je jednom rekao: "Moj glavni obrok je večera." Ipak, ako mora da doručkuje onda se odlučuje za slaninu, jaja ili pahuljice.

Predsednik SAD je takođe govorio o svojoj ljubavi prema mesu. Jednom je pripremio odrezak sa Martom Stjuart i ispričao da voli da jede sendviče sa mesom i da ih jede često. I zaista, u više navrata je objavljivao i fotografije sa sendvičima i pomfritom iz restorana brze ishrane, kao i sa prženom piletinom.(Popsugar, Komsomolskaya Pravda)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track