(VIDEO) DRAMATIČAN PREOKRET: Melanija nije više ista otkad se uselila u Belu kuću! Evo šta su svi primetili
Foto: EPA/Michael Raynolds

PROMENILA SE

(VIDEO) DRAMATIČAN PREOKRET: Melanija nije više ista otkad se uselila u Belu kuću! Evo šta su svi primetili

Planeta -

Melanija Tramp možda još radi na svom imidžu prve dame, ali jedna promena je očigledna otkako se preselila u Belu kuću: sve je glasnija i sve češće je u medijima.

Kad je prošle nedelje američki predsednik Donald Tramp prozvao na Tviteru domaćine popularne TV emisije "Morning Džo", Džoa Skarboroua i njegovu partnerku Miku Bžežinski, Melanija mu je odmah pritekla u pomoć.

Mika Bžežinski, koja se hvalila kako lično poznaje Melaniju, uzvratila je posle ovoga Trampu, ali je u jednom od intervjua zakačila i prvu damu i malog Barona (11).

"Melanija ima najgori posao u državi i mislim da više ne želi da ga obavlja. Mislim da će ostati koliko joj bude potrebno zbog sina i to je to", kazaka je Bžežinski u intervjuu za In stajl. Melanija je smesta uzvratila.

"Tužno je kad ljudi pokušavaju da nameću svoje stavove kad komentarišu mene i moju porodicu, pogotovo kad me ne poznaju", saopštila je prva dama.

"Kao što je i javno rekla, prva dama će 10 puta jače uzvratiti kad joj je muž napadnut", kaže Melanijina portparolka Stefani Grišam.

(Kurir.rs/USA Today)

Foto: EPA/Michael Raynolds

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Čudesna sudbina Melanije Tramp: Od devojčurka iz Slovenije do prve dame Amerike

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track