Najnovije vesti

(FOTO) IMALI SMO GEOGRAFIJU KADA SMO ZAČULI VRISKE I VIDELI KRV: Ruski tinejdžeri izazvali masakr zbog jedne uvrede na društvenoj mreži!
Foto: VK.com Printscreen

Monstrumi!

(FOTO) IMALI SMO GEOGRAFIJU KADA SMO ZAČULI VRISKE I VIDELI KRV: Ruski tinejdžeri izazvali masakr zbog jedne uvrede na društvenoj mreži!

Planeta

Dva tinejdžera koji su izvršili napad na rusku školu pri čemu je povređeno najmanje 15 osoba, potencijalno su bili inspirisani masakrom u školi u Kolumbajnu, prenose ruski mediji.

Osumnjičeni za jutarnji napad u školi u Permu su identifikovani kao 17-godišnji Lev Budžakov i Aleksandar Buslidze. Trenutno nije poznato da li su njih dvojica sadašnji ili bivši učenici pomenute škole.

 

Oni su započeli svađu uz pretnju hladnim oružjem, a kada su ostali učenici i nastavnica pokušali da ih zaustave, otpočeo je krvavi pir.

Tinejdžeri su, kako piše RT sa noževima u rukama ušli u školu i krenuli da napadaju đake, zbog jedne uvrede koja im je upućena preko ruske društvene mreže "VK". Lev Budžakov se navodno posebno uvredio jer ga je neko nazvao "psom".

 

"Imali smo čas geografije na trećem spratu kada smo čuli alarm i nastavnici su nas izveli iz učionica. Na hodnicima smo videli krv. Kada smo izašli iz zgrade videli smo dim kako izlazi iz jednog prozora na trećem spratu", rekao je jedan od učenika.

U napadu su jedan učenik i jedna nastavnica teže ranjeni i imaju rane na vratu.

Oba napadača su privedena, Bidžakova je policija odvela u bolnicu jer je posle napada pokušao da preseče vene, dok je Buslidze iskočio sa prozora pri pokušaju bekstva, ali je i on ubrzo uhapšen.

 

Napadači su opisani kao ljubitelji oružja i često su delili na društvenim mrežama materijal o masakru u Kolumbajnu u kojem su dva učenika ubila 12 đaka i nastavnika.

 

Kurir.rs/Life.ru

Foto: Twitter Printscreen/VK Printscreen

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

KURIR TV VESTI! ISTORIJSKI SUSRET U BEOGRADU POSLE TRI DECENIJE! Evo šta Srbija može da očekuje od posete japanskog premijera!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...