(VIDEO) MAJKA UZALUD DOZIVALA POMOĆ: Lopov ukrao auto iako je mala Kjara (2) bila unutra i otisnuo ga u ledenu reku SA SVE NJOM! Malena se borila za život...
Foto: Facebook

DEVOJČICA PODLEGLA POVREDAMA

(VIDEO) MAJKA UZALUD DOZIVALA POMOĆ: Lopov ukrao auto iako je mala Kjara (2) bila unutra i otisnuo ga u ledenu reku SA SVE NJOM! Malena se borila za život...

Planeta -

Dvogodišnja Kjara Mur iz Karmartenšira u Zapadnom Velsu, koja je sledeće sedmice trebalo da napuni tri godine, tragično je preminula je kada je lopov, koji je ukrao auto iako je malena bila unutra, hladno gurnuo kola u reku sa sve njom!

Automobil je ukraden juče u 15.30 sati, a policija ga je kasnije pronašla u reci Tejfi. Spasilačke ekipe oslobodili su dete iz olupine, a onda je odvezli u bolnicu.

Devojčica je pronađena u plutajućem sivom "miniju", kog se lopov otarasio bežeći od policijske potere.

Kjarina mama Kimberli Roulands je juče oko 15.30 bukvalno na minut izašla iz auta da podigne gotovinu i zato je ostavila malenu unutra. Odmah se vratila, ali auta nije bilo. Nesrećna majka oglasila se i na Fejsbuku: "Može li iko da pogleda ima li mog auta, ukraden je s mojom ćerkicom, koja je unutra. Molim vas, delite."

foto: Printscreen The Sun

Ovde je zlikovac gurnuo auto u kom je mala Kjara bila u ledenu reku

Policija je dva sata tragala za Kimberlinim srebrnim "minijem" i konačno ga našla u reci Tejfi. Spasioci su uspeli da oslobode su dete iz olupine. Odvezli su je u bolnicu, ali malena je izgubila borbu svog života samo nedelju dana pre nego što je trebalo da proslavi treći rođendan.

Kjarin tata, Džet Mur, potvrdio je na Fejsbuku da je malena preminula noćas u bolnici, uz srceparajuću poruku da je imala "sjajan, ali kratak život".

Policija je izvestila kako do sada niko nije uhapšen i da je istraga u toku. Takođe su zamolili sve potencijalne svedoke da se jave.

Kurir.rs/The Sun

Foto: Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track