STRAVIČNA ISPOVEST ĆERKE SUROVIH SERIJSKIH UBICA: Odmah sam shvatila da su mi UBILI SESTRU, a onda su pronašli još 11 tela (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

užas

STRAVIČNA ISPOVEST ĆERKE SUROVIH SERIJSKIH UBICA: Odmah sam shvatila da su mi UBILI SESTRU, a onda su pronašli još 11 tela (VIDEO)

Planeta -

Me Vest, ćerka ozloglašenih serijskih ubica Freda i Rouz Vest, imala je traumatično detinjstvo u porodičnoj kući u Kromvelovoj ulici, u Glosteru, koja je zato poznata kao "Kuća užasa". Sve žrtve bile su mlade žene, koje su silovali, vezivali, mučili, davili i kasapili, a njihova raskomadana tela zakopavali su u podrumu, ili bašti.

Me Vest, između ostalog, opisuje trenutak kada je shvatila da je njena starija sestra Heder jedna od 12 devojaka koje su ubili njeni roditelji.

Policija je u dvorištu njihove kuće pronašla butnu kost, a Me je proželo osećanje jeze.

"U dubini duše, odmah sam znala da je to Heder. Sve je delovalo nestvarno, nisam mogla ni da zaplačem", ističe ona.

"Sela sam na sofu pored mame, koja je isto ćutala, kao da je sve to previše za nju... Pored moje nestale sestre, policija je iskopala tela još deset ženskih osoba i jednog deteta", bile su to bivše stanarke, devojke koje je tata pokupio na ulici, osim toga, njegova prva supruga i njihova ćerka.

Me navodi da su joj njeni zli roditelji dozvoljavali da nosi odeću Fredovih žrtava.

"Jednog dana, imala sam tada oko osam godina, našle smo plakar pun ženske odeće i obuće. Heder i ja smo ih rado oblačile, a mami to nije smetalo. Tek mnogo kasnije shvatila sam da su to stvari devojaka ubijenih u kući", dodaje Me.

Ona takođe otkriva da je majka postala agresivnija posle rođenja 4. deteta 1977. godine, Tare. Me je tada bila u ranom tinejdžerkom uzrastu.

"Očigledno sam rekla nešto pogrešno, jer je zgrabila nož, pojurila prema meni i dreknula: "Zar misliš da neću da te povredim?" Potom je nasrnula na mene nožem, isekla mi majicu i zasekla kožu. Drhtala sam od straha. Bojala sam se za vlastiti život i pobegla sam u podrum", piše ona.

Jedno od najstrašnijih iskustava doživela je kada je videla majku kako davi njenog mlađeg brata Stiva, koji tada umalo nije umro.

"Bio je mali, imao je šest ili sedam godina", priseća se Me.

Me kaže da je majka bila ta koje su se plašili i da je ona "nosila pantalone" u kući.

Kada je Fred zadavio Heder, roditelji su rekli Me da se njena sestra zaposlila kao spremačica u kampu u letovalištu Torki (Devon) i čak su lažirali telefonske razgovore sa Heder.

"Prošlo je nekoliko meseci. Na kraju smo rekli tati da ćemo otići u policiju i prijaviti nestanak. Lice mu se smrklo: "Bolje da to ne radite. Mogli biste da imate ozbiljnih problema. Sasvim sigurno ne želite da uplićete policiju u to", zapretio nam je.

Fred Vest je počinio bar 12 ubistava u periodu 1980-1994, a priznao je 11. Obesio se u zatvoru 1995. godine.

Rouz Vest je tvrdila da je nevina i branila se tako što je krivicu svalila na mrtvog muža. Osuđena je na doživotnu robiju jer je proglašena krivom za deset ubistava.

Kurir.rs/San

Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja