OVO JE NAPADAČ IZ LONDONA: Pomahnitali kuvar IZBO NOŽEM kolegu u kantini u sedištu Sonija! Bacio ga na pod u ubadao ga, jedva su ga obuzdali! (VIDEO)
Foto: Printscreen Daily mail, Printscreen Twitter

KRVAVI NAPAD

OVO JE NAPADAČ IZ LONDONA: Pomahnitali kuvar IZBO NOŽEM kolegu u kantini u sedištu Sonija! Bacio ga na pod u ubadao ga, jedva su ga obuzdali! (VIDEO)

Planeta -

Prava drama odvijala se danas u sedištu kompanije "Soni" u Zapadnom Londonu, samo nekoliko metara od palate Kensington.

Prva vest bila je da su dve osobe ranjene u napadu nožem i da je policija okupirala čitavu ulicu i hitno evakuisala zgradu poznate kompanije.

U međuvremenu se saznalo šta se dogodilo. U kafeteriji na spratu posvađala su se dva kuvara i jedan (na fotografiji ga vode policajci) je ubo nožem kolegu.

foto: Printscreen Daily mail

Međutim, i Metropoliten policija i Skotland jard javljaju da su dve osobe povređene. Jedna je kuvar kog su odvezli na kolicima, a nije rečeno ko je druga povređena osoba i koliko teško je povređena.

"Svađa je izbila između dva kuvara. Bili su u uniformama. bilo je mnogo vriske i meteža. Činilo mi se da se tuku. A onda je jedan pao na leđa, a drugi se nadvio nad njim. Mislio sam da ga udara pesnicom, ali onda sam ugledao nož", ispričao je jedan svedok za Standard.

foto: Printscren Daily mail

Policija sprovodi napadača

"Bio je dug 15-ak centimetara, a on je stajao nad njim i ubadao ga, a onaj se branio rukama. Čovek je poludeo, urlao je. Ostali kuvari su stajali okolo jer su se bojali noža", kaže on.

Svedok kaže da je video kako je napadač ubo drugog kuvara visoko u butinu, blizu prepona. Jedva su ih razdvojili.

foto: Printscreen Daily mail

Ovo je žrtva

"Ubodenom momku su obmotali peškir oko butine, a napadač je sedeo na podu, i dalje besan ko ris, dok su ljudi pokušavali da ih umire", ispričao je svedok.

Kurir.rs/Dejli mejl

Foto: Printscreen Dejli mejl, Printscreen Twitter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track