ŠOK ISPOVEST ŽENE KOJA SE UDAJE ZA DUHA: Čula sam kako me prosi, a uskoro ćemo da dobijemo i BEBU! (VIDEO)
Foto: Printscreen/ Youtube

NE ZANIMA JE ŠTO JOJ NIKO NE VERUJUE

ŠOK ISPOVEST ŽENE KOJA SE UDAJE ZA DUHA: Čula sam kako me prosi, a uskoro ćemo da dobijemo i BEBU! (VIDEO)

Planeta -

Engleskinja Ametist Realm kaže da se verila sa duhom iz Australije. Ona sa svojim davno preminulim izabranikom planira veliku svadbu, ali i bebu. Kaže da ga ne vidi, ali je njihova emotivna veza jaka. Imaju seksualne odnose i očekuje da će ostati trudna.

Inače, veze sa duhovima nisu joj strane, jer 30-godišnja žena tvrdi da je imala seks sa već 20-ak duhova. Ametist je medijima ispričala kako je od rane mladosti imala odnose sa najmanje 20 duhova, ali nije tražila ozbiljnu vezu. Međutim, sve se promenilo kada je otputovala u Australiju na poslovni put. Tokom šetnje ostvarila je kontkat sa nepoznatim duhom i osetila varnice kakve nikada pre nije. Ona i duh su se odmah smuvali, kako kaže.

Ametist ipak nije verovala da njihova veza može da preraste u nešto ozbiljnije, jer duhovi obično ostaju na jednom mestu, ali onda je po povratku u avionu osetila prisustvo svog ljubavnika, koji je izgleda ipak rešio da pođe sa njom. "Nisam mogla da verujem. Bila sam tako srećna i uzbuđena. Toliko, da smo se zaputili u toalet aviona", rekla je sa osmehom ona za San, aludirajući na to da su ona i njen dečko-duh imali seks u toaletu aviona. Nju ne zanima to što joj ljudi ne veruju, kaže bitno joj je šta ona oseća. Ovo se desilo pre devet meseci, a prošle nedelje usledila je i paranormalna veridba.

"On nije klekao na koleno ispred mene, on nema kolena. Ali prvi put čula sam ga da govori. Mogla sam da čujem njegov glas i to je bilo prelepo. Duboko, seksi, pravo", rekla je ona. Par trenutno bira prsten, a Ametist kaže da će njen verenik odlučiti kakav će on biti. Planiraju i veliku pagansku svadbu, a posle toga i bebu. "Energija duhova je ženstvenija nego kod živih muškaraca. Ako vodite ljubav sa duhom, pol ne postoji. Duhovi ljubavnici su senzualniji nego živi frajeri. Sa njima se dublje povežete, jer je seks nadilazi fizički kontakt. To nije kao bilo koji drugi seks. Naranvno, glavna razlika je u tome da ja njega ne vidim", rekla je ona.

Kurir.rs/ B92

Foto: Printscreen/ Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track