MELANIJA OKRENULA LEĐA TRAMPU: Ne želi da ga javno podrži za drugi mandat, i kada je prvi put pobedio BILA JE OČAJNA (VIDEO)
Foto: Tviter

prelomila

MELANIJA OKRENULA LEĐA TRAMPU: Ne želi da ga javno podrži za drugi mandat, i kada je prvi put pobedio BILA JE OČAJNA (VIDEO)

Planeta -

Prva dama SAD ne daje često intervjue, ali je to učinila na nosaču aviona "Džordž Buš", gde je bila u poseti američkim mornarima.

Ona je razgovarala sa novinarom Foks njuza Šonom Henitijem koji je želeo da zna da li će se Donald Tramp ponovo kandidovati za predsednika SAD?

Na to je Prva dama rekla: "Mislim da moj muž radi neverovatan posao. U zemlji je stanje sve bolje."

Ali ona se uzdržala da javno podrži kandidaturu svog supruga za drugi mandat, i umesto toga samo izrazila želju da SAD napreduju.

Na pitanje da li veruje da njen suprug može da se kandiduje za drugi mandat ona je bila jasna: "Želim da zemlja nastavi da napreduje. Želim da zemlja nastavi da napreduje. "

Ovi komentari su došli usred spekulacija da je Prva dama briznula u plač kada je postalo jasno da će njen suprug pobediti na predsedničkim izborima 2016.

Ali, Bela kuća je žestoko odbacila tvrdnje, a tadašnja izjava tim povodom je glasila: "Gospođa Tramp je podržala odluku njenog supruga da se kandiduje za predsednika i, zapravo, ohrabrila ga da to učini. Bila je uverena da će pobediti i bio je veoma srećan kada je uradio."

Kurir.rs/Express.co.uk

Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja