UBILA MUŽA, UZELA MILIONE I UDALA SE ZA NJEGOVOG NAJBOLJEG PRIJATELJA: Supruga iz pakla osuđena na doživotnu robiju! (FOTO, VIDEO)
Foto: policija

PRAVDA POSLE 20 GODINA

UBILA MUŽA, UZELA MILIONE I UDALA SE ZA NJEGOVOG NAJBOLJEG PRIJATELJA: Supruga iz pakla osuđena na doživotnu robiju! (FOTO, VIDEO)

Planeta -

Deniz Vilijams (49) sa Floride osuđena je na doživotnu robiju zbog saučesništva u planiranju ubistva supruga Majka Vilijamsa pre skoro 20 godina, da bi na ime njegovog životnog osiguranja podigla 1,75 miliona dolara i udala se za njegovog najboljeg prijatelja Brajana Vinčestera.

Vilijams je 2000. godine otišao u lov na jezeru Seminol. Toga dana, on i Deniz slavili su šestu godišnjicu braka. Pošto se nije vratio kući, organizovana je potraga za njim.

U narednih nekoliko nedelja, policija je u jezeru našla njegov čamac, jaknu, gumene čizme i lovačku dozvolu, ali ne i njegovo telo, pa su zaključili da su ga pojeli aligatori.

Kada je juna 2001. ustanovljeno da se udavio u jezeru, Deniz je podigla 1,75 miliona dolara na ime ugovora o njegovom životnom osiguranju.

Njegova majka Čerli En Vilijams, međutim, nije htela da veruje da joj se sin naprosto udavio, pa je 2004. na njeno uporno insistiranje otvorena je istraga o njegovom nestanku.

Telo Majka Vilijamsa nađeno je 2017. godine. Deniz je uhapšena u maju ove godine i optužena za ubistvo prvog stepena, zaveru za ubistvo i prevaru.

Najbolji prijatelj ubijenog Majka, Brajan Vinčester se razveo 2005. i venčao se sa Deniz, s kojom je bio u tajnoj vezi još od 1997. godine. Međutim, 2012. su se razišli, a Deniz je 2015. podnela zahtev za razvod.

Vinčester je na suđenju svedočio protiv Deniz. Rekao je da ona nije htela da se razvede od muža, kako ne bi morala da deli starateljstvo nad njihovom ćerkicom. Zajedno su skovali plan za Vilijamsovo ubistvo, a želeli su da sve liči na "nesrećan slučaj".

Kurir.rs/ tallahassee.com

Foto: Policija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track