ZAKASNIO SAM 2 MINUTA NA LET I BESNO URLAO DA ME PUSTE, 6 MINUTA KASNIJE AVION SE SRUŠIO! On je jedini putnik koji je kupio kartu, a nije bio u avionu! ISPITUJE GA POLICIJA
Foto: Facebook/Antonis Mavropoulos

SUDBINA

ZAKASNIO SAM 2 MINUTA NA LET I BESNO URLAO DA ME PUSTE, 6 MINUTA KASNIJE AVION SE SRUŠIO! On je jedini putnik koji je kupio kartu, a nije bio u avionu! ISPITUJE GA POLICIJA

Planeta -

Grk Antonis Mavropulos zakasnio je dva minuta na let Adis Abeba-Najrobi što mu je na kraju spaslo život jer je taj avion pao svega 6 minuta posle poletanja. Poginulo je svih 157 putnika i članova posade.

Iako se nervirao što je zakasnio i što na gejtu nisu hteli da ga puste, sada je više nego zahvalan što je živ. On je na Fejsbuku postavio i sliku avionske karte.

Mavropulos je, inače, predsednik neprofitne organizacije "International Solid Vaste Association" i trebalo je da prisustvuje godišnjoj skupštini UN-ovog Programa za životnu sredinu.

"Bio sam ljut jer niko nije želeo da mi pomogne da stignem do kapije na vreme. Gledao sam ljude kako ulaze u tunel i vikao da me puste... Sada sam srećan što sam živ", napisao je.

Policija ga je tražila da ga ispita zašto je kasnio na let i tada je saznao tragičnu vest.

Antonis je potom pokušao da izbegne ispitivanje jer nije želeo da propusti i drugi let, ali mu je policajac rekao da da treba da se "zahvali Bogu, a ne da protestuje" i da moraju da ga ispitaju jer je on jedini putnik koji je platio kartu, a nije bio u avionu.

Posle ispitivanja su ga pustili, a on je proverio na internetu da je avion zaista pao i odmah pozvao svoju porodicu da im kaže da je živ.

"Ovo je bio moj srećan dan", napisao je on.

Kurir.rs/News.com.au Foto: Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track