OVO JE HRVAT KOJI JE UBIO TINEJDŽERKU U LONDONU: Zario joj je nož u leđa dok je  pevala u parku sa prijateljima! (VIDEO)
Foto: Printscreen Dejli mejl/Instagram

horor

OVO JE HRVAT KOJI JE UBIO TINEJDŽERKU U LONDONU: Zario joj je nož u leđa dok je pevala u parku sa prijateljima! (VIDEO)

Planeta -

Hrvat Manuel Petrović (20), osumnjičen za ubistvo Džodi Česni (17) pojavio se danas pred istražnim sudijom u Londonu koji mu je posle saslušanja odredio pritvor do 28. maja.

Petrović koji se sudu obratio video-linkom potvrdio je svoje ime i prezime, datum rođenja i izjavio da je po nacionalnosti Hrvat. Članovi njegove porodice koji su sedeli u prvom redu, gledali su na ekranu Manuela kako sedi u zatvorskoj ćeliji.

U međuvremenu je uhapšen i saučesnik (16) u ubistvu, a identitet mladića se ne otkriva jer je maloletan. Prema pisanju britanske štampe, uhapšeni su i Petrovićevi pomagači 50-godišnji muškarac, 38-godišnja žena i 17-godišnjak koji su ga krili.

Manuel je napao Džodi 1. marta dok je sedela i svirala i pevala sa dečkom i prijateljima u parku i istočnom Londonu. Prema rečima svedoka, oni su primetili u jednom trenutku dvojicu mladića kako se motaju oko njih, ali su brzo otišli.

Posle dvadesetak minuta oni su se vratili, a Manuel je Džodi izbo nožem u leđa i pobega. Devojka je preminula u bolnici od zadobijenih povreda.

Ubistvo Džodi Česni samo je jedno u nizu ubistava hladnim oružjem u Britaniju.

U Velikoj bRitaniji došlo je do naglog porasta napada nožem. Tako je od početka ove godine nožem ubijeno najmanje 35 osoba. Lekari ističu da ozljede postaju sve ozbiljnije, a žrtve sve mlađe te da je porast broja ozlijeđenih djevojaka.

Kurir.rs/Dejli Mejl

Foto printscreen Dejli mejl/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track