IVANA UMRLA PRE PADA SA 20. SPRATA: Misteriozna smrt mlade manekenke posle svingerske žurke sa tajkunom! Evo zašto porodica misli da je UBIJENA! (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen/ Instagram

SUMNJIVO!

IVANA UMRLA PRE PADA SA 20. SPRATA: Misteriozna smrt mlade manekenke posle svingerske žurke sa tajkunom! Evo zašto porodica misli da je UBIJENA! (FOTO, VIDEO)

Planeta -

Holandska manekenka Ivana Smit (18) čije je beživotno telo pronađeno posle divlje svingerske zabave u Kuala Lumpuru, bila je mrtva pre pada sa balkona na 20. spratu, stoji u novom izveštaju o obdukciji.

Ivana je preminula krajem 2017. godine, oko 10 sati ujutro, a telo je pronađeno tek oko 15 sati. U telu su pronađeni tragovi kokaina, ekstazija i alkohola, a na sebi nije imala cipele ni donje rublje.

Tragovi borbe na telu

Podsetimo, 7. decembra 2017. godine Ivana Smit je pronađena gola na platou solitera u luksuznoj četvrti u Kuala Lumpuru.

U 5.22 ujutro Ivana je u jednom noćnom klubu snimljena u društvu američkog tajkuna Aleksandera Amada Džonsona (45) i njegove supruge Lune Almaz (31).

Bila je u skoro nesvesnom stanju, a par ju je doslovce nosio iz noćnog kluba. Dva sata kasnije, Smitova je svom dečku poslala selfi s Lunom i poruku da malo odmara.

Bračni par je istražiteljima rekao: "Mislili smo da je samo odšetala iz našeg stana".

Međutim, izgleda da im nije bilo sumnjivo što je Smitova u njihovom stanu ostavila odeću, obuću, mobilni i druge lične stvari. Najgore od svega je što ni malezijskoj policiji to nije bilo čudno pa su vrlo brzo zaključili slučaj.

Na nesreću bogatog bračnog para, od Ivane Smit nisu odustali holandski istražitelji koji su odmah nakon obdukcije pronašli rupe u celoj priči.

Havana? #sundayvibes #chill

A post shared by Ivana Smit (@ivana_smit) on

Američki biznismen i njegova supruga u čijoj je kući pronađena mrtva holandska manekenka priznali su da su imali seks utroje sa devojkom, nekoliko sati pre njene smrti.

Kurir.rs/ Dejli mejl

Foto: Printscreen/ Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track