Najnovije vesti

OTEO BI MU MELANIJU SAMO DA JE MALO MLAĐI: Heroj (93) iz Drugog svetskog rata poručio Trampu nešto na šta predsednik SAD nije mogao da oćuti! (VIDEO, FOTO)
Foto: AP / Jeff J Mitchell / Pool

simpatični veteran

OTEO BI MU MELANIJU SAMO DA JE MALO MLAĐI: Heroj (93) iz Drugog svetskog rata poručio Trampu nešto na šta predsednik SAD nije mogao da oćuti! (VIDEO, FOTO)

Planeta

Iako je svečanom prijemu u Portsmutu, u velikoj Britaniji, povodom 75. godišnjice Dana D, prisustvovalo mnoštvo šefova vlada i država kao i članovi britanske kraljevske porodice, simpatije je pobrao 93-godišnji veteran koji je bio oduševljen Melanijom Tramp.  

Dok se rukovao sa predsednikom Amerike Donaldom Trampom, simpatični veteran Tomas Katbert nije odoleo da naglasi koliko ga je šarmirala američka prva dama. 

"Divna je, zar ne? Eh, da nema vas i da sam 20 godina mlađi...", prokomentarisao je Katbert.

foto: AP / Jeff J Mitchell / Pool

Tramp se nasmešio i rukujući se sn njim poručio:

"Mogli biste vi to, nema sumnje" rekao mu je Tramp.

Na prijemu je veteran Katbert pokazao odličan smisao za humor. Razgovarao je s britanskom kraljicom Elizabetom i princom Čarlsom. Gospođa Tramp je na njega ostavila poseban utisak, a predsednik Tramp ga je, kako kaže, iznenadio.

"Drugačije sam ga doživeo nego na televiziji, simpatičan je. Njegova supruga takođe je bila vrlo draga" rekao je on.

Predsednik SAD mu je rekao da je počašćen jer je imao priliku da ga upozna. 

foto: AP / Jeff J Mitchell / Pool

Nakon kratkog razgovora uspeo je da do suza nasmeje kraljicu Elizabetu. Tomas Katbert nosilac je Legije časti zbog zasluga prilikom iskrcavanja.

Ispričao je britanskoj kraljici Elizabeti da je služio u mornarici i da je biio smešten na teretnom brodu gde je bio zadužen za punjenje gorivom drugih brodova. Katbert je potom nastavio da priča, a smeh se prolomio dvoranom kada je kraljica rekla: "Mislila sam da ćeš mi ispričati da imaš bombu'".

Kurir.rs / The Sun

Foto: AP / Jeff J Mitchell / Pool

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...