TINEJDŽER (16) IZ ENGLESKE UGUŠIO NASTAVNICU: Telo nesrećne žene pronađeno na groblju, a njenog ubicu je odala plava kanta za smeće! (VIDEO)
Foto: Printscreen: Youtube/Active PaYtriot

jezivo

TINEJDŽER (16) IZ ENGLESKE UGUŠIO NASTAVNICU: Telo nesrećne žene pronađeno na groblju, a njenog ubicu je odala plava kanta za smeće! (VIDEO)

Planeta -

Severozapad Engleske prošle sedmice šokirala je vest o beživotnom telu 47-godišnjakinje pronađenom na lokalnom groblju u Akringtonu.

Obdukcijom je utvrđeno da je žena ugušena, a policija je odmah zamolila javnost da im se javi svako ko misli da bi mogao da ima bilo kakve informacije.

Odziv je bio ogroman, a policija je ubrzo objavila i snimak osumnjičenog - mladića koji je vukao veliku plavu kantu za smeće.

Naime, policija je utvrdila da se na groblju, nedaleko od tela nesrećne 47-godišnjakinje, nalazila kanta za smeće koja nije pripadala tamo.

Britanski mediji javljaju da je glavni osumnjičeni upravo uhapšen i ispitan. Njegov identitet nije poznat, a radi se o 16-godišnjaku, piše britanski San.

"Želeo bih se da se zahvalim svima koji su nam se javili sa informacijama. Iako smo uhapsili osumnjičenog, naša istraga traje i dalje, pa pozivam sve koji bi mogli da imaju nekakve informacije da nam se jave", rekao je Endi Kribin, glavni istražitelj na slučaju.

"Apelujem na javnost da se ne spekuliše i da budu obzirni sa komentarisanjem slučaja, posebno na društvenim mrežama jer to utiče na porodicu, ali i na istragu, objasnio je.

Lindzi Birbek, inače asistentkinja u nastavi, poslednji je put viđena 12. augusta u selu Hankout, gde je i živela. Snimak na kojem osumnjičeni vuče kantu za smeće nastala je 17. augusta.

Kurir.rs/San

Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja