BRITANAC IZBO ŽENU POSLE SEKSA: Rekao je Lauri da zatvori oči i legne na krevet! Ona je očekivala poklon, a onda joj je muž zario NOŽ U VRAT! (FOTO)
Foto: Printscreen: Facebook/Shaun May

jezivo

BRITANAC IZBO ŽENU POSLE SEKSA: Rekao je Lauri da zatvori oči i legne na krevet! Ona je očekivala poklon, a onda joj je muž zario NOŽ U VRAT! (FOTO)

Planeta -

Šon Mej iz Velike Britanije rekao je svojoj ženi da zatvori oči zbog iznenađenja, da broji unazad od 10, a onda je tako snažno ubo u vrat da je drška noža pukla.

Mej je ženu Lauru brutalno napao u oktobru prošle godine, ali je tek sada osuđen za pokušaj ubistva. Mej (34) je negirao pokušaj ubistva, prenose britanski mediji.

Nakon seksa, Šon je rekao Lauri da legne na krevet i čeka, jer ima iznenađenje za nju. Laura je očekivala poklon, ali je umesto toga brutalno ubodena između vrata i ramena.

Na sreću, preživela je, a na sudu je rekla kako su bili u vezi šest godina i veoma su se voleli. Prema njenim rečima, tada je videla supruga kako drži dva noža i pomislila je da će se ubiti.

Tada joj je priznao da je dan ranije ostao bez posla i planirao je da se ubije jer nije znao kako će da plaća hipoteku.

Na kraju je ženu odveo u bolnicu, gde je ona rekla da je samu sebe povredila. Bolničari su shvatili da ne priča istinu, pa su pozvali policiju. Muž je priznao da je on ubo, ali da nije planirao da je ubije. Kazna će mu biti saopštena u oktobru.

Kurir.rs/Miror

Foto: Printscreen/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja