DŽEJN JE UMRLA OD KORONE 4 DANA POSLE SVOG 26. ROĐENDANA! Dečko neutešan: Izgubili smo najdraže žensko biće na planeti
Foto: Printscreen Facebook/Jayne Lowry

tragedija

DŽEJN JE UMRLA OD KORONE 4 DANA POSLE SVOG 26. ROĐENDANA! Dečko neutešan: Izgubili smo najdraže žensko biće na planeti

Planeta -

Slučaj Džejn Lauri iz Velike Britanije pokazuje da čak i mlada osoba može da dobije virus korona i od njega umre, te da virus ne pogađa samo starije sa teškom kliničkom slikom.

Džejn je preminula od posledica zaraze COVID-19 samo četiri dana posle svog 26 rođendana, mada nije poznato da li je imala hroničnih zdravstvenih problema.

"Za samo dve nedelje Džejn i ja bismo slavili osam godina otkako smo zajedno. Umesto toga, svi smo tragično izgubili najdraže žensko biće na planeti", rekao je njen dečko Juan Marej.

"Ovo su bile najbolje godine mog života, voleo bih više od svega da smo mogli da imamo buudćnost kakvu smo planirali zajedno. Dao bih sve da te držim poslednji put, bar još jednom. Naša šetnja na udaljenosti, u parku gde smo se upoznali pre toliko godina prosto nije dovoljna. Hodao bih zauvek da sam znao da će to biti poslednji put kako te vidim", napisao je Marej.

Njegova devojka nije imala problema sa kašljem, ali je imala srčani zastoj u subotu uveče i preminula je u nedelju ujutru.

Otac Juana Mareja, Robert, poručio je da je stvarnost jako udarila u lice sve one koji tvrde da je socijalna distanca smejurija.

"COVID-19 ne utiče samo na stare! On nema poštovanja za godine i polove", poslao je Robert alarmantnu poruku.

Smrt Džejn Lauri je nastupila nedelju dana nakon što je Klo Midlton u svojoj 21. godini postala najmlađa žrtva korona virusa u Velikoj Britaniji, a da takođe nije imala poznatih zdravstvenih problema.

Da podsetimo, u ovoj zemlji je od posledica virusa do sada preminulo oko 1.400 ljudi.

Kurir.rs/San

Foto: Printscreen Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track