BIVŠA DEVOJKA PEDOFILA POSEDUJE INFORMACIJE O MALOJ MEDLIN Ko je mlada Albanka koja se nalazi na Interpolovoj poternici?
Foto: Profimedia

slučaj nestanka male medlin meken

BIVŠA DEVOJKA PEDOFILA POSEDUJE INFORMACIJE O MALOJ MEDLIN Ko je mlada Albanka koja se nalazi na Interpolovoj poternici?

Planeta -

Policija veruje da bi bivša devojka pedofila i osumnjičenog za seriju ubistava Kristijana Bruknera mogla da poseduje važne informacije o nestanku Medlin Meken.

Nemica albanskog porekla Nakscije Miftari bila je partnerka Bruknera za koga se veruje da je odgovoran za nestanak četvorogodišnjakinje u Portugaliji 2007. godine.

Identitet bivše devojke otkriven je istog dana kada je visoki nemački zvaničnik saopštio da je Medlin najverovatnije mrtva.

Nemačke vlasti izdale su Interpolovu poternicu za hapšenje Miftari. Detektivi u Britaniji i Nemačkoj žele da je ispitaju o Bruknerovoj prošlosti, posebno o njegovom boravku u Portugaliji.

On je Albanku 2014. vodio u Portugaliju, ali je godinu dana kasnije deportovana u Nemačku zbog kriminalnih radnji. Kada se par rastao, Nakscije je prijavila Bruknera policiji zbog nasilja.

"Bila je tinejdžerka u to vreme, imala je 17 godina, dok je on bio mnogo stariji. Živeli su zajedno u stanu zajedno u Braunšvajgu. Ona je veoma simpatična devojka, ali u jednom trenutku se uplašila jer je on potpuno lud", rekao je izor blizak istrage za Dejli mejl.

foto: EPA

Nemačka policija povezala je Bruknera sa nestankom šestogodišnjeg Renea Hasea u portugalskom regionu Algarve 1996, te petogodišnjom Ingom Genrik u Nemačkoj 2015.

Brukner je doveden u vezu i sa četvrtim slučajem nestanka deteta, kako su danas saopštili tužioci.

Belgijske vlasti istražuju da li je pedofil bio umešan u misteriozno ubistvo 16-godišnje Karole Tice 1996, koja je nestala 5. jula 1996. tokom odmora sa roditeljima u odmaralištu De Han u Zapadnoj Flandriji.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Blic

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track