Oteo nevinu devojku i silovao je da zatrudni
Foto: Bild

Stravično

Oteo nevinu devojku i silovao je da zatrudni

Planeta -
Otmičar je Aleksandru namamio preko interneta, policija ju je pronašla na ulici u rodnom gradu svu krvavu

NEMAČKA - Monstrum.

Nepoznati stariji čovek namamio je Aleksandru (17) iz nemačkog grada Leuna kod Lajpciga preko interneta, držao je zatočenu i silovao je da bi ostala trudna.

Nesrećnu devojku policija je tražila 13 dana. Sumnja se kako ju je otmičar namamio preko interneta da dođe u Erfurt, kao i to da je tražio nevinu devojku kako bi ostala trudna.

Majka ju je pronašla u četvrtak u gradu iz kojeg je i nestala.

"Stajala je na ulici. Pogled joj je bio strašan, bila je prljava, na nogama je imala masnice, kosa joj je bila masna. Bila je izgubljena i apatična. Plakala je", ispričala je Aleksandrina majka Gabrijela (52) za nemački Bild.

U Aleksandrinom mobilnom telefonu našli su poruku otmičara u kojoj je pisalo da se nada da će mi uspeti iz prve da ostane trudna.

"Nazvala sam muškarca koji je poslao tu poruku. Saznala sam da ima 40 godina iako je na internetu tvrdio da ima 20", rekla je Gabrijela i dodala da joj je otmičar rekao da je u medijima vidio kako policija traga za Aleksandrom pa joj je dao novac, stavio na voz i poslao kući.

"Sada čekamo rezultate testa na trudnoću. Rekla sam ćerki da će muškarca koji joj je to učinio prijaviti policiji. Aleksandra mi je samo tiho odgovorila: "Da mama, uradi to", ispričala je majka nesrećne devojke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track