BIZARAN TRENUTAK IZMEĐU TRAMPA I MELANIJE DIGAO VELIKU PRAŠINU: "Nije se ni osvrnula, vidi se da je navikla na takvo ponašanje"
Foto: Printscreen Youtube/ The Political Pillbox

kamere sve snimile

BIZARAN TRENUTAK IZMEĐU TRAMPA I MELANIJE DIGAO VELIKU PRAŠINU: "Nije se ni osvrnula, vidi se da je navikla na takvo ponašanje"

Planeta -

Kamere su ponovo zabeležile neobičan trenutak između Melanije i Donalda Trampa nakon finalne predsedničke debate.

Melanija i Donald držali su se za ruke i mahali sa bine, no kad su odlazili, korisnici društvenih mreža uočili su da je Melanija istrgnula svoju ruku iz Trampove. Pogledajte taj trenutak.

"Melania je opet istrgnula ruku", "Ona je povukla ruku, a on ju je gurnuo", "Pa on ovde deluje nasilno", "Po tome kako se nije ni osvrnula na njegovo guranje vidi se da je navikla na takvo ponašanje od njega", "Melanija, jesi li dobro?" pisali su tviteraši nakon što je osvanuo snimak.

Inače, Melanija je upravo na dan finalne debate prvi put viđena u javnosti nakon što je prebolela covid-19.

Na debati se pojavila u jednostavnom, klasičnom izdanju. Odabrala je tamnu haljinu A kroja koju je kaišem istaknula u struku.

Za razliku od nje, Džil Bajden, supruga Džozefa Bajdena, odlučila se za nešto upečatljiviju haljinu s cvetnim motivima. I jedna i druga uskladile su zaštitne maske sa uzorcima i bojama haljina.

Kurir.rs/Index.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track