Najnovije vesti

ISPRAVKA MELANIJA PRIVUKLA PAŽNJU JAVNOSTI: Ove fotke nisu dokaz da im je brak u krizi, u pitanju je uobičajeni protokol (FOTO)
Foto: EPA/Chris Kleponis

dan veterana

ISPRAVKA MELANIJA PRIVUKLA PAŽNJU JAVNOSTI: Ove fotke nisu dokaz da im je brak u krizi, u pitanju je uobičajeni protokol (FOTO)

Planeta

Bračni par Tramp pojavio se na obeležavanju Dana veterana u Arlingtonu prvi put posle proglašenja rezultata američkih predsedničkih izbora, a Melanija je snimljena kako hoda ruku pod ruku sa vojnikom. Iako su svetski mediji preneli da je to možda pokazatelj da je brak Trampovih u krizi, za tu tvrdnju nema dokaza.

Predsednik Donald Tramp stajao je podalje od njih na ceremoniji.

Prvu damu SAD pratio je vojnik sa maskom na licu, koji je držao veliki crni kišobran, štiteći je od kiše.

Međutim, ono što je svima zapalo za oko jeste kako je bračni par hodao razdvojeno.

foto: EPA/Chris Kleponis

Tokom prethodne posete groblju u Arlingtonu, Melanija je bliže pratila supruga, prenose strani mediji.

Međutim, praksa držanja vojnika “pod ruku” na javnim događanjima je potpuno uobičajena.

Ovakav protokol se naročito primenjuje u kišnim uslovima, odnosno, kada su prisutnima potrebni kišobrani, što je bio slučaj prilikom posete bračnog para Tramp groblju u Arlingtonu.

Jedna bivša Trampova savetnica, Omarosa Njuman, rekla je da bi njihov brak mogao da se okonča razvodom kada u januaru napuste Belu kuću.

"Melanija broji svaki minut do izlaska iz Bele kuće i dana kada će moći da se razvede. Da ga je ostavila za vreme mandata, našao bi način da je kazni", rekla je saradnica.

Međutim, posle nekoliko dana ćutanja Melanija je na Tviteru stala uz supruga, rekavši da svi zakoniti glasovi treba da se prebroje, podržavši tako Trampovu tezu da su izbori pokradeni. Mediji već godinama spekulišu da je njihov brak čista transakcija i da Melanija jedva čeka da se razvede, ali da to nije mogla kada je Tramp postao predsednik SAD, prenosi britanski Mirror.

Kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...