NIŠTA OD SUSRETA DVE PRVE DAME: Melanija ne želi da olakša tranziciju vlasti, Tramp je tvitom razbesneo!
Foto: AP/Andrew Harnik, AP/Chris Carlson

tradicija

NIŠTA OD SUSRETA DVE PRVE DAME: Melanija ne želi da olakša tranziciju vlasti, Tramp je tvitom razbesneo!

Planeta -

U poslednjim danima predsedavanja Donalda Trampa, kako izveštava CNN, prva dama Melanija Tramp "nije učinila ništa značajno" kako bi pomogla useljenje nove prve dame Džil Bajden.

Izvor je za CNN rekao da Tramp još nije uspostavio kontakt sa Bajdenom, potez koji prekida tradiciju glatke tranzicije moći.

Donald Tramp je takođe najavio da neće prisustvovati inauguraciji Džoa Bajdena i Kamale Haris sledeće nedelje, što je još jedan prekid tradicije.

CNN izveštava da je Trampov tvit kojim je obavestio svet da neće prisustvovati ceremoniji bio i prvi put da je njegova supruga čula za plan - jer kako je rekao službenik Bele kuće, Melanija Tramp nije bila sto posto sigurna hoće li ili neće ići na Bajdenovu inauguraciju.

"Nije prvi put da je saznala šta je radio jer je to objavio na Tviteru pre nego što joj je rekao", rekao je izvor.

"Nikada nije postojala nijedna prva dama tako tvrdoglava i prkosna kao Melanija Tramp", kaže za CNN Kejt Andersen Brouer, autor knjige "Prve žene: milost i moć modernih američkih prvih dama". "Mislim da joj je svega dosta. Mislim da je usmerila bes svog supruga i očigledno je ne zanima tradicionalna uloga prve dame koja u kriznim vremenima želi da ujedini i umiri zemlju."

Kurir.rs/instyle

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track