RAZGOVOR U ČETIRI OKA: Princ Čarls planira da popriča sa Harijem pre njegovog povratka u SAD
Foto: EPA / JOHN STILLWELL

otac i sin

RAZGOVOR U ČETIRI OKA: Princ Čarls planira da popriča sa Harijem pre njegovog povratka u SAD

Planeta -

Britanski princ Čarls navodno planira da se sastane sa otuđenim sinom, princom Harijem pre njegovog povratka u Ameriku.

Kako prenose britanski tabloidi, Čarls i Hari će prošetati po Vindzoru i porazgovarati. Hari je, navodno, razočaran ledenim prijemom koji mu je priređen po dolasku na sahranu dede, princa Filipa, da je odlučio da koliko sutra otputuje nazad u Kaliforniju.

Izvori bliski kraljevskoj porodici, međutim, kažu da će Čarls ipak iskoristiti današnji dan da porazgovara sa sinom. "Priča se da će Čarls sa Harijem prošetati Vindzorom kako bi proveli neko vreme zajedno i pogledali poklone i počasti" ostavljene Filipu.

Isti izvori su naveli i da je jedini član kraljevske porodice koji je bio iole blagonaklon prema Hariju je princ Endru, osramoćeni prijatelj predofila Džefrija Epstina.

"Ironično, jedini koji je pokazao malo saosećanja prema njemu je princ Endru. On zna od Sare Ferguson, a sada i iz prve ruke, kako izgleda biti autsajder, što Hari sad jeste", rekli su neumenovani izvori.

"Što se drugih članova porodice tiče, postoji duboka želja da se zapštiti kraljica i prezir prema Hariju. Teško da može da očekuje saosećanje i razumevanje posle onoga što su on i Megan rekli Opri", dodali su izvori.

Sahrana kraljičinog supruga, princa Filipa prvi je put da je Hari viđen u britanskoj javnosti posle šokantnog intervjua koji su on i njegova supruga, Megan Markl dali Opri Vinfri i gde su optužili kraljevsku porodicu za bezosećajnost i rasizam. Megan Markl nije bila na sahrani jer je u poodmakloj trudnoći i lekari joj nisu dozvolili da putuje, zbog čega mnogi očekuju da će se Hari što pre vratiti kući, ženi.

Posle sahrane, Hari je viđen kako razgovara sa svojim bratom, princom Vilijamom zbog čega su mnogi pomislili da je pomirenje među braćom na pomolu.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track