ODRASTAĆE NA OSTRVU NA KOJEM JE DETINJSTVO PROVELA NJENA MAJKA: Evo ko će brinuti o ćerki grčkog pilota koji je ubio svoju suprugu
Foto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

zadavio je pa izmislio pljačku

ODRASTAĆE NA OSTRVU NA KOJEM JE DETINJSTVO PROVELA NJENA MAJKA: Evo ko će brinuti o ćerki grčkog pilota koji je ubio svoju suprugu

Planeta -

Roditelji Karoline Krauč, koju je ubio suprug Grk u Atini pre nekoliko meseci, dobili su puno starateljstvo nad unukom Lidijom.

Devojčica, koja je svedočila tragičnom događaju kada je njen otac, pilot Babis Anagnostopulos zadavio njenu majku, odrastaće u domu iz detinjstva svoje majke, presudio je sud u Grčkoj, prenosi Dejli mejl.

Babis je suprugu ubio 11. maja u Atini pred njihovom malom ćerkom. Nakon toga je pokušao da prikrije zločin - inscenirao je pljačku i ispleo mrežu laži rekavši njenoj porodici da su je ubili lopovi.

Babis Anagnostopulos, Karolina Krauč, Grčka, 0610332368
foto: Athena Pictures / Shutterstock Editorial / Profimedia

Babis je nekoliko nedelja kasnije priznao zločin nakon što mu je policija predstavila niz dokaza koji pokazuju da je on ubica.

Njihova jednogodišnja ćerka Lidija sada je i zvanično dodeljena na staranje baki i deki sa majčine strane, Suzan i Dejvidu. Detinjstvo će provesti na ostrvu Alonizos, na kojem je odrasla i njena majka.

Karolina Krauč, Grčka, 0610609278
foto: Shutterstock Editorial / Profimedia

Roditelji njenog oca, Konstantinos i Džordžija, imaju pravo na posete.

Oni su brinuli o devojčici nakon Karolininog ubistva i želeli su da je zadrže, ali je bračni par Krauč pokrenuo borbu za starateljstvo.

Babis Anagnostopulos
foto: EPA/ALEXANDROS VLACHOS

"Mi smo dobili puno starateljstvo nad njom, a drugi baka i deka imaju prava da je posete pet puta mesečno. Sada želimo da krstimo Lidiju u grčkoj pravoslavnoj crkvi, kao i Karolinu što smo, u maloj kapeli u blizini groblja gde je njena majka sahranjena", rekao je Dejvid Krauč za Dejli mejl.

On je dodao da je devojčica dobro i da je svakog dana sve lepša, kao što je bila njena majka.

Već su izbrali njene kumove - dvoje najbližih prijatelja njene majke sa ostrva.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track