ŠOK! POLICIJA U MISURIJU JURI DŽOKERA IZ BETMENA: Greškom poslali poruku na telefone širom države! Jure čuveni auto iz filma!
Foto: Shutterstock, Profimedia

zaneli se

ŠOK! POLICIJA U MISURIJU JURI DŽOKERA IZ BETMENA: Greškom poslali poruku na telefone širom države! Jure čuveni auto iz filma!

Planeta -

Upozorenje Državne patrole za auto-puteve u ​​državi Misuri poslalo je zbunjujuće poruke na mobilne telefone građanima širom države: vlasti u Gotam Sitiju, u državi Misuri, traže ljubičasti i zeleni dož (Dodge) 3700GT iz 1978. godine.

Međutim, Gotam Siti u Misuriju ne postoji, a pomenuti automobil je onaj koji je koristio Džoker u filmu „Betmen“ iz 1989.

Ubrzo nakon ove uzbune u utorak uveče, patrola je poslala još jednu poruku u kojij se traži se de prethodna zanemiari.

U kratkom saopštenju za javnost, patrola je rekla da je rutinski test sistema plave uzbune u Misuriju nehotice poslat građanima širom države. Sistem ima za cilj da obavesti javnost kada je policajac ubijen ili teško povređen na dužnosti.

"Tokom testa, pogrešno je odabrana opcija, koja je omogućila da se poruka proširi javnosti“, navodi se u saopštenju. Poruka ostavljena patroli u sredu da traži dodatne informacije nije odmah vraćena.

Kurir.rs / AP, Foto: Shutterstock, Profimedia / Wenn

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track